Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η DEFEA 2021 στο Metropolitan Expo

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η DEFEA 2021 στο Metropolitan Expo

19 Ιουλίου 2021

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διεθνής έκθεση για την αμυντική βιομηχανία DEFEA - Defence Exhibition Athens 2021, η οποία φιλοξενήθηκε στο υπερσύγχρονο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo από 13 έως 15 Ιουλίου 2021.
 
Tο Metropolitan Expo αποτέλεσε κυρίαρχο συντελεστή της επιτυχίας, αφού οι υπερσύγχρονες υποδομές του, οι αυστηρές προδιαγραφές του, η πολιτική υγιεινής και ασφάλειας αλλά και η πιστοποίηση Covid Shield διασφάλισε το εγγυημένο θετικό πρόσημο της.
 
Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Metropolitan Expo, κ. Μαρίνος - Μαρίνος «η έκθεση DEFEA, διοργανώθηκε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συγκυρίες και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες προκλήσεις που έφερε η πανδημία. Εντούτοις, η διοργανώτρια εταιρία ΡΟΤΑ κατάφερε να πραγματοποιήσει με απόλυτη ασφάλεια ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή εκθεσιακά γεγονότα.
 
Παρά τα αυστηρά πλαίσια πραγματοποίησης της έκθεσης, οι Διοργανωτές ακολούθησαν πρότυπα και πρακτικές διεθνών διοργανώσεων με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και εντυπωσιακό επιχειρηματικό αποτύπωμα. Το Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo ανοίγει επίσημα τις πύλες του για την φιλοξενία των επόμενων εκθέσεων από την 1η Σεπτεμβρίου».
 
Στο πλαίσιο της έκθεσης υπογράφηκαν στρατηγικές συμφωνίες μεταξύ 315 αμυντικών βιομηχανιών και 22 χωρών που έλαβαν συμμετοχή.
 
Η έκθεση DEFEA έδωσε ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση για τις 9 έως 11 Μαΐου 2023.

 

Εικόνα: MetropolitanExpo

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email