Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

INDELEX & SECUREXPO: Ένα σημαντικό εκθεσιακό “δίδυμο” έρχεται τον Απρίλιο του 2024

INDELEX & SECUREXPO: Ένα σημαντικό εκθεσιακό “δίδυμο” έρχεται τον Απρίλιο του 2024

11 Δεκεμβρίου 2023

Η έκθεση SECUREXPO επιστρέφει δυναμικά to 2024 και θα πραγματοποιηθεί μαζί με την έκθεση INDELEX. Το δυναμικό εκθεσιακό “δίδυμο” με τον συνδυαστικό τίτλο INSEC -INDELEX/SECUREXPO θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 19 έως 21 Απριλίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, σε χώρο συνολικής επιφάνειας 3.500 τ.μ.

H INSEC- INDELEX/SECUREXPO θα αναδείξει όλες τις εξελίξεις και καινοτομίες για τους τομείς:

  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Hall A’)
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Hall A’)
  • ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΣ & ΚΤΙΡΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ (Hall B’)
  • ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚA ΣΥΣΤΗΜΑΤA & ΔΙΚΤΥA (Hall B’)

Η συνύπαρξη των 2 εκθέσεων κάτω από την ίδια στέγη δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την διεύρυνση ποσοτικά και ποιοτικά του δυνητικού κοινού επισκεπτών και καθιστά την INSEC- INDELEX/SECUREXPO ως την μοναδική ολοκληρωμένη έκθεση για Εγκαταστάτες , Integrators & Μηχανικούς.

Η έκθεση INSEC- INDELEX/SECUREXPO απευθύνεται στους επαγγελματίες που εμπλέκονται σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την ιδέα μέχρι το έργο, από την κατασκευή έως τη συντήρηση, από μεμονωμένες εγκαταστάσεις έως ολοκληρωμένα συστήματα και προσφέρει την ευκαιρία να συναντήσουν σε ένα μέρος συγκεντρωμένους, τους κατασκευαστές και διανομείς ηλεκτρονικών συστημάτων, ασφάλειας, ελέγχου, αυτοματισμού και επικοινωνίας.

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, βρίσκεται εντός αστικού ιστού με πολύ καλή πρόσβαση και άνετους χώρους στάθμευσης. Επιπροσθέτως σε απόσταση 350μ. λειτουργεί Σταθμός Μετρό που το καθιστά εξαιρετικά προσβάσιμο από το λιμάνι του Πειραιά, το Αεροδρόμιο αλλά και από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής.

Η μέχρι τώρα ανταπόκριση και εμπιστοσύνη της αγοράς είναι σημαντική - σχεδόν 5 μήνες πριν την έναρξη της έκθεσης - και διαμορφώνει τις συνθήκες για μια άρτια οργανωτικά διοργάνωση, με περίπτερα εφάμιλλα Ευρωπαϊκών εκθέσεων και μεγάλη επισκεψιμότητα από όλη την Ελλάδα.

Οι διοργανώτριες εταιρίες EXPO LINE - MGMEDIA EXPO με την 25ετη εμπειρία τους εγγυώνται ότι η έκθεση INSEC -INDELEX/SECUREXPO θα αποτελέσει για εκθέτες και επισκέπτες το ιδανικό περιβάλλον για ενημέρωση, δικτύωση και επωφελείς συνεργασίες.

Οι εταιρίες διοργάνωσης εκθέσεων EXPO LINE - MGMEDIA EXPO έχουν να επιδείξουν μεγάλες και επιτυχημένες διοργανώσεις σε Ελλάδα & Κύπρο όπως:

ELECTRONICA, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΙΣΜΑ, BTF- Building Technology Fair, DRONE EXPO, SECUREXPO, INDELEX, PROKAT HOME, DIGITAL CONSTRUCTION, CLEAN EXPO, HOSPITALITY EXPO CYPRUS

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!