Αναζήτηση

Image
Image

Εκθεσιακά Νέα

Η School & Office North 2023 στις 11 έως 13 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Η School & Office North 2023 στις 11 έως 13 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

24 Φεβρουαρίου 2023

Η έκθεση School & Office North 2023 είναι γεγονός. Η μοναδική εμπορική έκθεση του ευρύτερου κλάδου ειδών χαρτοπωλείου, θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, από τις 11 έως και τις 13 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης HELEXPO, στο Περίπτερο 13, με στόχο να αποτελέσει το κέντρο των εξελίξεων στη Βόρεια Ελλάδα, σε έναν ιδανικό εκθεσιακό χώρο για την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ο Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου και η δυναμική ομάδα της παραγωγής της έκθεσης αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ευρείας και ιδιαιτέρως σημαντικής αγοράς της Βορείου Ελλάδος, πήραν την απόφαση να πραγματοποιήσουν την School & Office North 2023. Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά μεγάλες αλλά και μικρότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ειδών χαρτοπωλείου, παραγωγής, εμπορίας, εξαγωγής και εισαγωγής χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, DIY κατασκευών, εκδόσεων και παιχνιδιών.

Το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή της School & Office North 2023, έχει αναλάβει η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου. Η εταιρία Be Bestη οποία θα βρίσκεται στο τιμόνι της διοργάνωσης και της School & Office 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα  από τις 20 έως και τις 22  Μαΐου στο MEC Παιανίας, διαθέτει μία πολυετή εμπειρία στον εκθεσιακό κλάδο αλλά και μία πολυσύνθετη ομάδα που δρα με στοχοπροσήλωση ώστε να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες, μία μοναδική εμπειρία διοργάνωσης υψηλού επιπέδου. Μέσα από το οργανωμένο δίκτυο προβολής της έκθεσης αλλά και το άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα διεξαγωγής της, κάθε επαγγελματίας θα έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει τους εμπορικούς στόχους του, να διευρύνει το δίκτυο των επαφών του και να επωφεληθεί σημαντικά από τη συμμετοχή του.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και θα περιλαμβάνουν στοχευμένες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα ειδικά οργανωμένο stage, θεματικά εργαστήρια αλλά και B2B συναντήσεις.

Η School & Office North 2023 ήρθε για να γίνει θεσμός και να αγκαλιάσει την αγορά της Βορείου Ελλάδος αλλά και των Βαλκανίων.

Περισσότερες πληροφορίες για την School & Office North 2023 πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!