Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Η μεγάλη ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023 έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της

Η μεγάλη ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023 έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της

24 Μαρτίου 2023

Η μεγάλη ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023 βρίσκεται προ των πυλών έτοιμη να υποδεχθεί τους χιλιάδες ενδιαφερόμενους επισκέπτες από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). Η έκθεση θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου έρχεται ανανεωμένη με συμμετοχές που ξεχωρίζουν.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ η οποία θεσμοθετήθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα αποτελεί ορόσημο και σημείο συνάντησης τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου, όσο και για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, φιλοξενεί με μεγάλη χαρά τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και φροντίδα, τις συναφείς υπηρεσίες, ενώ ο επισκέπτης θα βρεθεί στο κέντρο των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων.

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να αναπτύξει και να εμπλουτίσει έναν ήδη επιτυχημένο θεσμό, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των συμμετεχόντων και επιθυμώντας να μεταφέρει στο κοινό τον παλμό της αγοράς της μοτοσυκλέτας. Η έκθεση έχει την τιμή και χαρά να τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιριών της χώρας.

Σας περιμένουμε να δώσετε το παρών σε αυτή τη μοναδική έκθεση που ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα με επίσημο μόττο What’s your moto?

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη έως Παρασκευή 14.00 - 21.00

Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 21.00

Διοργάνωση: Κ. Λαμάρης – Be Best

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!