Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η εκθεσιακή δραστηριότητα «Κορινθία - Πελοπόννησος 2023» στις 15-18 Ιουνίου

Η εκθεσιακή δραστηριότητα «Κορινθία - Πελοπόννησος 2023» στις 15-18 Ιουνίου

13 Ιουνίου 2023

Από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, η Κόρινθος υποδέχεται την  Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» που έχει ως στόχο να προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της ελληνικής επιχείρησης και να προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου (λιμάνι Κορίνθου) από 15 έως 18 Ιουνίου 2023 τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  Υπουργείου Τουρισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ), που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της.

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων είναι πλούσιο και ποικίλο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε διάφορα θέματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή της Κορινθίας.

Από τον αειφόρο τουρισμό και την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών τουρισμού μέχρι τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την πράσινη μετάβαση, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την εξωστρέφεια, οι εκδηλώσεις αυτές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις και καλές πρακτικές και προσφέρουν μια ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών,  συζήτηση και παρουσίαση καινοτόμων πρωτοβουλιών. Επίσης, κατά την διάρκεια της έκθεσης θα υπάρξει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Μπορείτε να δείτε τις παράλληκες εκδηλώσεις εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!