Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η έκθεση BEAUTY MACEDONIA επιστρέφει το καλοκαίρι του 2022

 Η έκθεση BEAUTY MACEDONIA επιστρέφει το καλοκαίρι του 2022

10 Νοεμβρίου 2021

Οι διοργανωτές της έκθεσης προϊόντων ομορφιάς για επαγγελματίες, BEAUTY GREECE, ανακοίνωσαν τις προθέσεις τους για διοργάνωση της επόμενης έκθεσης BEAUTY, στην Θεσσαλονίκη, την BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2022

Συγκεκριμένα η BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 21 - 23 Μαΐου 2022 στις εγκαταστάσεις της Helexpo στη Θεσσαλονίκη. 

Η είσοδος θα είναι δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με πιστοποιητικό επαγγέλματος και αστυνομική ταυτότητα.
 
Στη Μεγαλύτερη Επαγγελματική Έκθεση Ομορφιάς της Βορείου Ελλάδος θα δείτε τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις και trends, επιδείξεις, shows, προϊόντα και προσφορές. 
 
Απόλυτη προτεραιότητα των διοργανωτών αποτέλεσε και θα αποτελεί η διασφάλιση τόσο της Δημόσιας Υγείας όσο και των επισκεπτών, εκθετών, διοργανωτών και προσωπικού, καθώς και του συνόλου των εμπλεκομένων μερών που συμβάλλουν στη Διοργάνωση της «Έκθεσης». Προς τούτο, η Διοργανώτρια Εταιρεία, θα εφαρμόσει Ειδικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο προς περιορισμό της διασποράς της νόσου του Κορωνοϊού COVID-19, εγκεκριμένο από τις Αρμόδιες Αρχές και σύμφωνο με τα επιδημιολογικά δεδομένα και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, που θα ισχύουν την χρονική στιγμή, που θα διεξαχθεί η Έκθεση.
 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!