Αναζήτηση

Image
Image

Εκθεσιακά Νέα

Η έκθεση Automation & Robotics 24, στις 12-14 Απριλίου στο Athens Metropolitan Expo

Η έκθεση Automation & Robotics 24, στις 12-14 Απριλίου στο Athens Metropolitan Expo

1 Νοεμβρίου 2023

Η εταιρεία μας PL Events Οργανωτές των επιτυχημένων Εκθέσεων Syskevasia, Plastica & Chem, με εμπειρία & τεχνογνωσία 37 ετών, διοργανώνει την Automation & Robotics Expo ‘24 στις 12-14 Απριλίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo.

Με τη διαδικασία κράτησης περιπτέρων να βρίσκεται σε εξέλιξη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία μας σημαντικοί επιχειρηματικοί όμιλοι της εγχώριας βιομηχανίας και της αντιπροσώπευσης ξένων οίκων.

Αυτοματισμός & Ρομποτική: Παράθυρο στο Μέλλον
Η A & R Expo ‘24 ανοίγει το παράθυρο στο μέλλον της τεχνολογίας, φιλοδοξώντας να γίνει το επίκεντρο των εξελίξεων σε αυτοματισμό και ρομποτική σηματοδοτώντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματίες να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες, τις πιο καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με τους δύο από τους πιο ταχεία αναπτυσσόμενους κλάδους της χώρας μας.

Industry 4.0: Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση και οι Προκλήσεις για την Ελληνική Βιομηχανία
Η  βιομηχανική παραγωγή ως κινητήριος μοχλός ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας, εισέρχεται σε μία εποχή σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων στο παγκόσμιο τεχνολογικό στερέωμα. Καθίσταται με αυτόν τον τρόπο πιο αναγκαία από ποτέ η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις του αύριο και τις προκλήσεις που φέρνει μαζί της η νέα ψηφιακή εποχή. Η ενσωμάτωση τεχνολογιών της Industry 4.0 από τις επιχειρήσεις συμβάλει στον περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό τους, που αποτελεί και βασική πρόκληση για την ελληνική βιομηχανία. 

Στα πλαίσια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν όλο το φάσμα των αυτοματισμών, αλλά και μια ευρεία γκάμα ρομποτικών εφαρμογών, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται η παρουσίαση νέων τεχνολογιών που είναι απόλυτα συνυφασμένες με τη νέα προηγμένη εποχή, όπως: A.I.,IoT & ΙΙοΤ, Machine Learning, Cloud Computing, BigDataAnalytics, 3D Printing, , AR/VR, Blockchain, Cyber Security, 5GConnectivity κ.α.

Παράλληλα η παρουσίαση των Drones, ως ειδικής θεματικής ενότητας, θα προσφέρει επιπλέον ενδιαφέρον και θα επιτρέψει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις νέες δυνατότητες αυτής της αναδυόμενης τεχνολογίας.

Η Έκθεση τελεί υπό τηνΑιγίδα του ΕΒΕΑ – Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και έχει την στήριξη αξιόλογων Φορέων όπως των: Elevate Greece, WRO Hellas, ΕΚΕΤΑ – Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης, ΕΚΠΑ- Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, WUAV – World UAV Federation, VR/AR Association Greece καθώς και Χορηγών επικοινωνίας όπως: AllPack Hellas, Industry, Manufacturing, Moulding, Εργαλειο-Μηχανές, Κοπή-Διαμόρφωση-Συγκόλληση, Επιχειρώ. 

Σας καλούμε να γίνετε μέρος αυτής της νέας εμπειρίας στο χώρο των Εκθέσεων και να γνωρίσετε από κοντά τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που θα καθορίσουν τη βιομηχανία του αύριο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ !

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!