Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η έκθεση αυτοκινήτων Auto Athina 2024 στο Metropolitan Expo

Η έκθεση αυτοκινήτων Auto Athina 2024 στο Metropolitan Expo

25 Ιουνίου 2024

H Έκθεση Αυτοκινήτου «AUTO ATHINA 2024» είναι γεγονός! Ο μοναδικός εκθεσιακός θεσμός στην αυτοκίνηση και την κινητικότητα έρχεται να γράψει νέα σελίδα στη εκθεσιακή αγορά, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες της. Από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024, το υπερσύγχρονο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN Expo υποδέχεται την «AUTO ATHINA 2024» τη μοναδική εκθεσιακή γιορτή του Αυτοκινήτου, σημαδοτώντας μια νέα εποχή για τον κλάδο στην Ελλάδα.

Οι χιλιάδες λάτρεις και υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτου, θα έχουν τη μοναδική εμπειρία να δουν από κοντά πρεμιέρες και όλα τα νέα μοντέλα, να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες στην αυτοκίνηση, την ηλεκτροκίνηση, τη βιώσιμη κινητικότητα, να κάνουν test drives και να συμμετάσχουν σε ξεχωριστά events και happenings.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί  το 2ο συνέδριο «Energy Save» με θέμα «την αποδοτικότητα και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος» με την επιμέρους πραγματοποίηση παράλληλων δράσεων όπως θεματικές παρουσιάσεις και ημερίδες από εξειδικευμένα στελέχη του κλάδου και εκπροσώπους εταιρειών της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η «AUTO ATHINA 2024» θα είναι η μεγαλύτερη έκθεση Αυτοκινήτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενη πλήρως στις διεθνείς απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Η «AUTO ATHINA 2024» αποτελεί πρωτοβουλία των διοργανωτών της έκθεσης «Αυτοκίνηση» και του event «Mobility», οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και την πολύχρονη εμπειρία τους στον εκθεσιακό χώρο του αυτοκινήτου, για τη δημιουργία του  νέου, καινοτόμου και σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού.

Μείνετε συντονισμένοι, www.autoathina.gr για να είστε μέρος της κορυφαίας Γιορτής του Αυτοκινήτου.

AUTO ATHINA 2024 | METROPOLITAN Expo

Η έκθεση θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και θα υποδέχεται τους χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Ώρες Λειτουργίας 

Δευτέρα - Παρασκευή: 14.00 - 21.00 
Σάββατο - Κυριακή: 10.00 - 21.00

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!