Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η ECDM Expo SE Europe επιστρέφει ανανεωμένη τον Μάϊο του 2023

Η ECDM Expo SE Europe επιστρέφει ανανεωμένη τον Μάϊο του 2023

14 Νοεμβρίου 2022

Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης διοργάνωσης του Μαΐου 2022, η εταιρεία Verticom, ανακοινώνει τη νέα ECDM Expo SE Europe, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Μαΐου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το γεγονός της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023, επιστρέφει με ανανεωμένο εκθεσιακό format!

Όπως κάθε χρόνο, στους εκθεσιακούς χώρους του Ζαππείου θα βρεθούν ως εκθέτες, εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό από το ευρύτερο φάσμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, όπως Digital Agencies που ασχολούνται με τη δημιουργία eShop και την ψηφιακή διαφήμιση, εταιρείες ψηφιακών πληρωμών και μεταφορικές εταιρείες.

Για πρώτη φορά, δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα στηθούν με σκοπό να φιλοξενήσουν τα δύο παράλληλα διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Το συνέδριο της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Δύο ημέρες αφιερωμένες αποκλειστικά στις νέες τεχνολογίες και στις καινοτομίες που αφορούν στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ηγέτες της αγοράς, επιστήμονες και ειδήμονες, θα μοιραστούν εμπειρίες, στρατηγικές, βέλτιστες πρακτικές και τάσεις, σε διάφορες πτυχές της βιομηχανίας.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Για τα μέλη του GR.EC.A και για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 31 Μαρτίου 2023 προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 160 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Το συνέδριο της χρονιάς για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Για πρώτη χρονιά, η καθιερωμένη εκδήλωση επικεντρώνεται αποκλειστικά στο Digital Marketing. Διακεκριμένοι ομιλητές από τη χώρα μας και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν διεθνώς στην online επικοινωνία, την προσέλκυση πελατών και το content marketing.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing ανέρχεται στα 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Για τα μέλη του GR.EC.A και για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 31 Μαρτίου 2023 προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 160 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2023 θα διοργανωθούν και οι εξαιρετικά επιτυχημένες συνεδριακές εκδηλώσεις Digital Agencies Roundtable, το Keynote Dinner και για πρώτη φορά τα Digital Agencies Awards.

Οι εγγραφές όσων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις, έχουν ξεκινήσει. Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SEE 2023 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 20 & 21 Μαΐου 2023.
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00

Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!