Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Η DETROP BOUTIQUE και η ARTOZYMA στις 2 - 4 Απριλίου

Η DETROP BOUTIQUE και η ARTOZYMA στις 2 - 4 Απριλίου

24 Μαρτίου 2022

Τα διεθνώς αναγνωρισμένα και υψηλής ποιότητας τρόφιμα της μεσογειακής διατροφής, η γαστρονομία και ο δυναμισμός του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής θα αναδειχθούν στην 10η Διεθνή Έκθεση ARTOZYMA και στην 30η Διεθνή Έκθεση DETROP BOUTIQUE, που θα πραγματοποιηθούν από τις 2-4 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η ARTOZYMA φιλοξενεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συσκευασίας και εξοπλισμού και μέσα από θεματικά αφιερώματα αποτυπώνει τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο.

H DETROP BOUTIQUE παρουσιάζει όλες τις τελευταίες διατροφικές τάσεις και τα καλύτερα delicatessen τρόφιμα-ποτά, τόσο από άποψη ποιότητας, όσο και μεθόδων παραγωγής.

Με Τιμώμενο Δήμο τον Πύργο Ηλείας η DETROP BOUTIQUE έχει φέτος στο “ενεργητικό” της τις παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας και γευστικής εκπαίδευσης Greek Bites Area και Cheese & Wine.

Η κορυφαία ποιότητα της ελληνικής ελιάς και ελαιολάδου θα βρεθεί στο επίκεντρο του Διεθνούς Διαγωνισμού Ποιότητας εξαιρετικών ελαιολάδων «OLIVE OIL TROPHY» και του Διεθνούς Διαγωνισμού Ποιότητας Επιτραπέζιων ελιών «TABLE OLIVES TROPHY». Οι δύο νέοι αυτοί θεσμοί είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ΔΕΘ-Helexpo με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ».

ARTOZYMA01

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZYMA ξεχωρίζει το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, που έχει ως στόχο την προώθηση της νέας γενιάς του κλάδου.

Τα Bakery Labs από την Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας και τα Pastry Labs της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος με master classes από διακεκριμένους pastry chefs θα αναδείξουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας.

Το Ζαχαροπλαστείο στη Digital Εποχή θα αποτελέσει το θέμα ημερίδας της Συντεχνίας Καταστηματαρχών-Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, όπου θα παρουσιαστεί η συμβολή των νέων τεχνολογιών και σύγχρονων μέσων στην αναβάθμιση τόσο της εικόνας όσο και της εμπορικότητας του ζαχαροπλαστείου.

Στο πλαίσιο της ARTOZYMA διοργανώνεται και επιστημονική ημερίδα με θέμα “Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων” από την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων, με σκοπό να παρουσιαστούν οι πρόσφατες εξελίξεις στους παραγωγούς αρτοποιημάτων για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Παράλληλα, η Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης πραγματοποιεί ημερίδα για την πιστοποίηση των προϊόντων χωρίς γλουτένη.

Οι δύο Εκθέσεις, η DETROP BOUTIQUE και η ARTOZYMA, πλαισιώνονται και από πολλές ακόμη παράλληλες εκδηλώσεις επιχειρήσεων και φορέων.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!