Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Η Autumn ’22 Athens International Publishers Exhibition στις 3 & 4 Σεπτεµβρίου

Η Autumn ’22 Athens International Publishers Exhibition στις 3 & 4 Σεπτεµβρίου

1 Σεπτεµβρίου 2022

Η Autumn ’22 Athens International Publishers Exhibition (IPE), θα καλωσορίσει τους επαγγελµατίες και το κοινό της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης το Σάββατο, 3 Σεπτεµβρίου, 10:00-18:00 και την Κυριακή, 4 Σεπτεµβρίου, 10:00-17:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Για άλλη µια χρονιά το ξενοδοχείο Divani Caravel θα φιλοξενήσει τη µεγαλύτερη έκθεση ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και διδακτικού υλικού στη Ελλάδα. 43 εκθέτες - ξένοι κι ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι, εξεταστικοί φορείς, κέντρα επιµόρφωσης καθηγητών, εκπαιδευτικοί οργανισµοί κ.α. - θα παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες πολύτιµα για την εκπαιδευτική διαδικασία.

39 διεθνώς αναγνωρισµένοι εισητητές θα εφοδιάσουν το κοινό τους µε καινοτόµες και σύγχρονες ιδέες και θεωρίες, µε guest speaker την κ. Alice Savage, συγγραφέα και εκπαιδεύτρια καθηγητών από την Αµερική.

Στην Autumn ’22 Athens IPE θα υπάρχει επίσης αφιέρωµα στα Ιταλικά, µε παρουσιάσεις και συζήτηση που θα αφορούν το παρόν και το µέλλον της διαδασκαλίας των Ιταλικών ως ξένη γλώσσα.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της IPE καθώς και η παρακολούθηση των οµιλιών κατά τη διάρκεια αυτής, είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελµατίες του χώρου.

Μετά από 2 χρόνια περιορισµών, ήρθε η ώρα να κοιτάξουµε το µέλλον της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης µε αυτοπεποίθηση, ελπίδα και νέα οπτική. Μετά από 2 χρόνια αλλαγών, η Autumn ’22 Athens IPE είναι έτοιµη να στηρίξει για άλλη µια φορά τον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης όπως µόνο αυτή µπορεί.

Δέιτε το πρόγραμμα εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!