Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η Αυτοκίνηση - Electromobility 2023 επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ

Η Αυτοκίνηση - Electromobility 2023 επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ

16 Mαϊου 2023

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023» επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ και φιλοξενείται σε νέο χώρο, στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Με κεντρικό σύνθημα «Charge up your ride with electromobility», η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023» έρχεται με νέα μορφή, έχοντας ως στόχο να προσφέρει μια πλήρη και εκτενή ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην αυτοκίνηση, την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου αυτοκινήτου και των νέων μορφών κινητικότητας. Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν και αναμένεται με ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες να λανσάρουν τα τελευταία οικολογικά τους μοντέλα, τα πιο εντυπωσιακά πρωτότυπα, τις καινοτόμες τεχνολογίες, τις ρηξικέλευθες ιδέες και τις τολμηρές τάσεις που ενισχύουν το θεσμό της smart life. Η επόμενη ημέρα της αυτοκίνησης σκιαγραφείται στη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023».

Εκτιμάται ότι την έκθεση θα επισκεφθούν περισσότεροι από 80.000 φυσικοί επισκέπτες, λάτρεις του αυτοκινήτου και των καινοτόμων λύσεων της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», θα φιλοξενηθεί στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), έναν ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία εκθέσεων που βρίσκεται στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμος με κάθε μέσο. Το Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου, βρίσκεται σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της Αθήνας, στην ευρύτερη περιοχή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, της Πλατείας Νερού, των αθλητικών εγκαταστάσεων Π. Φαλήρου, του Φλοίσβου και της Μαρίνας της Καλλιθέας, έχοντας ήδη καταστήσει την περιοχή ως ένα από τα πλέον πολυσύχναστα και σύγχρονα σημεία του λεκανοπεδίου. Το σύνολο των εγκαταστάσεων του Εκθεσιακού Κέντρου – Κλειστό Π. Φαλήρου, με την πληθώρα κλειστών και ανοιχτών χώρων που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα για τη διεξαγωγή ολοκληρωμένων και πολυεπίπεδων διοργανώσεων υψηλών απαιτήσεων.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε την εξαιρετικά εύκολη προσβασιμότητα του χώρου με ΙΧ, μοτοσυκλέτα αλλά και με μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ στη διάθεση των επισκεπτών θα βρίσκεται και ένας από τους μεγαλύτερους χώρους για εύκολη και δωρεάν στάθμευση των οχημάτων τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ημερίδα με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων εισηγητών, όπου θα αναπτυχθούν οι θεματικές:

  • Ηλεκτροκίνηση: Το αύριο των μετακινήσεων
  • Η ανάπτυξη του Leasing και οι νέοι τρόποι απόκτησης ενός αυτοκινήτου
  • Οδική ασφάλεια: Ζήτημα ζωής

Η είσοδος των επισκεπτών στην ημερίδα θα είναι ελεύθερη.

Σημαντική θα είναι και η παρουσία κρατικών φορέων οι οποίοι θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ELECTROMOBILITY 2023», ενώ θα μεταφέρουν τον παλμό της συνεχούς εξελισσόμενης έξυπνης πόλης, οι αρχές της οποίας χαράσσουν το δρόμο του αύριο. Αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης αποτελούν και τα test drives που για ακόμη μία χρονιά θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!