Η 9η Bridal Expo και μαζί η Bridal Fashion Week Athens τον Δεκέμβριο

Η 9η Bridal Expo και μαζί η Bridal Fashion Week Athens τον Δεκέμβριο

2 Ιουνίου 2021

Οι καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας και Έλληνες σχεδιαστές θα υποδεχτούν το κοινό στο Ζάππειο τον Δεκέμβριο και θα προτείνουν τις ωραιότερες ιδέες για την οργάνωση ενός τέλειου γάμου ή μίας βάπτισης.

Οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη γαμήλια βιομηχανία, μπορούν να συμμετέχουν στην κορυφαία Έκθεση Γάμου και Βάπτισης στις 4-5-6 Δεκεμβρίου, στο πιο classy σημείο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο, στην έκθεση που θα κάνει την καρδιά των μελλονύμφων να χτυπήσει δυνατά και θα τους βοηθήσει να οργανώσουν το γάμο και τη βάπτιση που θαυμάζουν στα περιοδικά.

Η αισθητική της Bridal Expo είναι μοναδική! Ονειρεμένα νυφικά, ανδρικά κοστούμια, λαμπερά κοσμήματα, λουλούδια, ταξίδια, χώροι δεξίωσης, catering, video, φωτογραφίσεις, ξενοδοχεία, ομορφιά, planning, styling, decor και ό,τι άλλο θα επιθυμούσε ακόμη και η πιο απαιτητική νύφη, θα υπάρχουν  στο σημαντικότερο γαμήλιο ραντεβού της χρονιάς!

Bridal Fashion Week

Η Bridal Fashion Week είναι η μοναδική στην Ελλάδα Εβδομάδα Μόδας του Γάμου. Eξαιρετικά catwalks υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion and style expert, Μιχάλη Πάντου, παρουσιάζουν ένα τριήμερο αφιέρωμα  αποκλειστικά για τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Νυφικά με δυνατές σχεδιαστικές υπογραφές, βραδινά φορέματα και ανδρικά κοστούμια θα παρελάσουν από μπροστά σου σε fashion shows ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κάθε μέρα, ανά δύο ώρες, οι παλμοί της καρδιάς των μελλονύμφων θα χτυπήσουν σε τρελούς ρυθμούς, αποθεώνοντας τους συντελεστές.

Επίσης, όσοι ετοιμάζουν έναν ονειρεμένο γάμο σε νησί, η άλλη μαγευτική τοποθεσία, στο ειδικό τμήμα της έκθεσης "Greece, the wedding destination" θα βρουν τους πιο ρομαντικούς προορισμούς.

Πληροφορίες

Πού: Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα

Πότε: 4-5-6 Δεκεμβρίου 2021

Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 21:00

Δείτε περισσότερα στο  www.bridalexpo.gr

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Προτεινόμενα

Image

Εκτύπωση   Email