Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η 8η Αthens International Tourism & Culture Expo έρχεται τον Νοέμβριο

Η 8η Αthens International Tourism & Culture Expo έρχεται τον Νοέμβριο

13 Απριλίου 2021

Το 2021 είναι μία χρονιά εθνικής γιορτής για τον Ελληνική Ιστορία και τον Πολιτισμό, με πολύ σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις.  

Στο πλαίσιο αυτό η Leadertech  θα διοργανώσει την 8η Αthens International Tourism & Culture Expo 2021 υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Η Έκθεση θα έχει αφιερωματικό χαρακτήρα, με βασικό πυρήνα της το σύνθημα «Η κληρονομιά της ιστορίας μας όχημα για την διεθνή προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Τουρισμού» και στοχεύει, για μια ακόμη χρονιά, στην προώθηση του εισερχόμενου τουρισμού.

Το Υπουργείο Τουρισμού και η Επιτροπή Ελλάδα 2021 τιμούν την Έκθεση με την Αιγίδα τους, ενώ παράλληλα ο ΕΟΤ για ακόμα μια χρονιά, παρέχει στην Έκθεση, την πολύτιμη στήριξή του, καθώς και η Περιφέρεια Αττικής.

Η Έκθεση θα διοργανωθεί 25-27 Νοεμβρίου 2021 στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο.

Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν οι κλάδοι Leisure, Luxury, Alternative kai MICE ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στο Αρχαιολογικό και Θρησκευτικό τουρισμό.

Θα συμμετέχουν, όπως κάθε χρόνο, Περιφέρειες και Δήμοι, Ξενοδοχεία, Βίλλες  και Καταλύματα, Ταξιδιωτικά Γραφεία, Οργανισμοί Πολιτισμού και Μουσεία, από την Ελλάδα και άλλες χώρες. 

150-200 Διεθνείς Buyers για Β2Β Meetings υψηλής επαγγελματικής αξίας με τους εκθέτες

Όπως κάθε χρόνο, η διοργάνωση της Έκθεσης θα μεθοδεύσει ένα πολύ ελκυστικό πρόγραμμα για την προσέλκυση και τη φιλοξενία Διεθνών Buyers από 50 χώρες. Με βάση το πρόγραμμα αυτό, θα φιλοξενηθούν 150-200 Buyers ( Tour Operators, Travel Agencies, εταιρείες MICE και Associations) που θα καλύψουν όλους τους τομείς τουρισμού.

Η επιλογή των Buyers πραγματοποιείται με αυστηρά κριτήρια έτσι ώστε τα Β2Β Meetings τους με τους Εκθέτες να έχουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα ενώ παράλληλα για την προσέλκυσή τους η διοργάνωση της Έκθεσης συνεργάζεται με εξειδικευμένους Recruiters από το εξωτερικό . 

Μεγάλη καινοτομία της Έκθεσης θα είναι η παράλληλη παρουσίασή της και σε Virtual μορφή δίνοντας έτσι στους Επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό που δεν θα μπορέσουν να έχουν φυσική παρουσία στην Έκθεση, να περιηγηθούν στα virtual περίπτερα των Εκθετών και να πραγματοποιήσουν , μέσω teleconference, Β2Β συναντήσεις με τους Εκθέτες.

Παράλληλες Εκδηλώσεις με έμφαση στον Πολιτιστικό Τουρισμό

Θα διοργανωθεί Διεθνές Συνέδριο στοχευμένο στην προβολή του Ελληνικού Τουρισμού με έμφαση στον Πολιτιστικό Τουρισμό με Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ στο πλαίσιο της Έκθεσης θα διοργανωθούν πολλές Εκδηλώσεις όπως Πολιτιστικά Events , Εκδήλωση-Αφιέρωμα στην Αρχαία Ελληνική Γαστρονομία, κ.α.      

H Διεθνής Προβολή της Έκθεσης και των Εκθετών της

Η διοργάνωση της Έκθεσης ξεκινά άμεσα ένα μεγάλο πρόγραμμα για τη διεθνή προβολή  της Έκθεσης και των Εκθετών με αποστολή  Ενημερωτικών News Letters σε 60.000 τουριστικές επιχειρήσεις από 60 χώρες, ειδική διαφημιστική Campaign σε 5.000 Tour Operators, Travel Agencies, εταιρείες MICE & Associations για την προσέλκυση σημαντικών Buyers που θα πραγματοποιήσουν Β2Β Meetings με τους Εκθέτες καθώς και διαφημιστική Campaign στα Social Media για την προσέλκυση Επισκεπτών, από την Ελλάδα  και το εξωτερικό.

Η 8η Αthens International Tourism & Culture Expo 2021 με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και την στήριξη του ΕΟΤ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προβολή του Εισερχόμενου τουρισμού, ο οποίος κλονίστηκε από την πανδημία και θα προσφέρει σε όλους τους Εκθέτες της μια μοναδική ευκαιρία για την πραγματοποίηση νέων συνεργασιών με στόχο την αύξηση του πελατολογίου τους.

Δείτε περισσότερα στο www.aite.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!