Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η 4η Διεθνής Έκθεση ELEC - TEC στις 11 - 13 Φεβρουαρίου 2022

Η 4η Διεθνής Έκθεση ELEC - TEC στις  11 - 13 Φεβρουαρίου 2022

3 Δεκεμβρίου 2021

Η Τεχνοεκδοτική / T-Press ξεκινά τις covid-free διοργανώσεις της με τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας. Η 4η διεθνής elec.tec, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, λύσεων και εφαρμογών που θα παρουσιαστεί στην έκθεση από τις πιο δυναμικές και καινοτόμες εταιρείες του χώρου, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για Εμπoρικά Καταστήματα Ηλεκτρολογικού Υλικού, Φωτισμού και Συστημάτων Ασφαλείας, Στελέχη από τη Βιομηχανία, τα Ξενοδοχεία και τη Ναυτιλία, Εργολήπτες και Εγκαταστάτες Ηλεκτρολόγους, Εγκαταστάτες Συστημάτων Ασφαλείας, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Μελετητές, Σχεδιαστές Φωτισμού, Διακοσμητές, αλλά και πλήθος άλλων επαγγελματιών και ιδιωτών που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις της αγοράς.

elec.tec Forum

Η καινοτομία, η έρευνα και οι τεχνολογίες αιχμής θα έχουν την τιμητική τους στο παράλληλο τριήμερο elec.tec Forum, καθώς ένα ευρύ πρόγραμμα από ημερίδες, σεμινάρια και workshops θα συνθέσουν το συνεδριακό κομμάτι της έκθεσης. Στόχος της οργανωτικής ομάδας της «Τεχνοεκδοτική / T-Press» είναι να προετοιμάσει το elec.tec Forum με πιο ουσιαστικό, επίκαιρο και εξειδικευμένο περιεχόμενο, ώστε να καλύψει ακόμη περισσότερα πεδία ενδιαφέροντος.

Επιχειρηματίες, οργανωτικοί φορείς, εκπρόσωποι της Πολιτείας και της εκπαιδευτικής κοινότητας θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν τα πιο επίκαιρα θέματα, να παρουσιάσουν τα πιο καινοτόμα έργα, να μοιραστούν καλές πρακτικές και να βρουν κοινό τόπο στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!