Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Gastronomy Lab: Chef παγκόσμιου βεληνεκούς στη HORECA 2023

Gastronomy Lab: Chef παγκόσμιου βεληνεκούς στη HORECA 2023

23 Ιανουαρίου 2023

Η HORECA 2023 σε συνεργασία με τον Χάρη Χαραλαμπίδη και την Gastronomy Essentials παρουσιάζει φέτος για πρώτη φορά το γαστρονομικό event Gastronomy Lab.

Στο τετραήμερο της έκθεσης (10-13 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo) στο ειδικά διαμορφωμένο και εντυπωσιακό stage του Gastronomy Lab στο Hall 4 θα φιλοξενηθούν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας αλλά και εγχώριας γαστρονομίας, παρουσιάζοντας όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές που επικρατούν παγκοσμίως, σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, θα ανέβει στο stage ο Luc Debove, MOF Glacier και Δ/ντης της ENSP (Ecole Nationale Superieure de Patisserie) από την Λυών, ο Chef Zubin D’Souza της νέας συνεργασίας της Ecole Ducasse στην Ινδία (Νέο Δελχί), καθώς και ο Pastry Chef από το θρυλικό ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι και καθηγητής στην Ecole Ritz Escoffier, Martin Millouet.

Επιπλέον, θα διεξαχθεί ένα πάνελ συζήτησης ΄με την D-Waste και το Plat Institute από την Βαρκελώνη, όπου θα συμμετέχουν εξαίσιοι καλεσμένοι με θέμα «Κλάδος ho.re.ca και τροφικά απόβλητα: καταλύτης για την πράσινη μετάβαση της χώρας».

Δύο πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής της Ιταλικής πίτσας από τη Νάπολη θα έρθουν στην Ελλάδα, προκειμένου να παρουσιάσουν τα μυστικά της ναπολιτάνικης πίτσας και να μιλήσουν για την ιστορία της.

Ο λόγος για τον Luciano Sorbillo ο οποίος είναι ίσως τα πιο σημαίνοντα πρόσωπα της ναπολιτάνικης σκηνής αφού είναι απόγονος της σημαντικότερης οικογένειας στην ιστορία της πίτσας στη Νάπολη, μαζί με έναν από τους πιο ταλαντούχους pizzaiolo της νέας γενιάς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, αφού κατακτά κάθε χρόνο τα πρωταθλήματα πίτσας, τον Vito Monaco.

Και φυσικά Έλληνες Chef, Pastry Chefs & Bakery Chefs που θα μας παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας, όπως οι: Θάνος Στασινός, Δημήτρης Κονταράτος, Χάρης Παπαλίτσας, Γρηγόρης Χέλμης, Δημήτρης Κατριβέσης, Γιώργος Στυλιανουδάκης, Δημήτρης Παμπόρης, Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Φραγκογιάννης, Μαρίνος Κοσμάς, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Μιχάλης Ντουνέτας κ.α.

Τέλος στην φετινή HORECA θα βραβευτούν και τα εστιατόρια Cantina από τη Σίφνο, Peskesi από το Ηράκλειο Κρήτης, Maραθιάς από την Τήνο και Soil από την Αθήνα, για το μοναδικό γαστρονομικό τους concept, καθώς και την zero waste φιλοσοφία τους.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Gastronomy Lab εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!