Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Forward Green & Renewable EnergyTech 7-9 Μαρτίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Forward Green & Renewable EnergyTech 7-9 Μαρτίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

19 Φεβρουαρίου 2024

Ηγετικές επιχειρήσεις της ενέργειας και της κυκλικής οικονομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό από το πολλά υποσχόμενο πεδίο της κυκλικής οικονομίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συναντώνται στο εκθεσιακό δίδυμο της Forward Green και της Renewable EnergyTech από τις 7-9 Μαρτίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με διεθνοποιημένο χαρακτήρα που αποτυπώνεται και στη συμμετοχή εκθετών (άμεσα και έμμεσα) από 15 χώρες, αλλά και με 100 μέχρι στιγμής ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, η Forward Green και η Renewable EnergyTech θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Η 2η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green μεγαλώνει φέτος και εμπλουτίζεται με την 1η Renewable EnergyTech, μία μεγάλου βεληνεκούς και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εμπορική έκθεση αποκλειστικά για την αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας.

Δεκάδες εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (φωτοβολταϊκά, αιολικά, βιομάζα, βιοαέρια, υδροηλεκτρικά, γεωθερμία κλπ) της αποθήκευσης ενέργειας, του υδρογόνου και των “πράσινων” αερίων, της ηλεκτροκίνησης, της εξοικονόμησης, των έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης κα, θα είναι οι εκθέτες των δύο διοργανώσεων.

Ξεχωριστή θα είναι η συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη τη χώρα τόσο στο εκθεσιακό επίπεδο, όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις με παρουσία των Δημάρχων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης κτλ.

Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις πλαισιώνουν τις δύο εκθέσεις με σημείο αναφοράς το διεθνές Forum για τις ΑΠΕ, την αποθήκευση και τις πράσινες τεχνολογίες, ενώ στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις έχουν προβλεφθεί και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις.

Η Renewable EnergyTech υλοποιείται σε συνεργασία με το energypress.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο εκθέσεις: forwardgreen-expo.gr και renewable-energytech-expo.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!