Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

FOODTECH: Επιβεβαίωση των προσδοκιών & ανανέωση του ραντεβού για το 2023

FOODTECH: Επιβεβαίωση των προσδοκιών & ανανέωση του ραντεβού για το 2023

16 Νοεμβρίου 2021

H FOODTECH 2021 έριξε την αυλαία της καταφέρνοντας και πάλι να εντυπωσιάσει τόσο με τον πλούτο των εκθεμάτων, όσο και με το επίπεδο της διοργάνωσης. Η μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών ολοκληρώθηκε έχοντας στον πρώτο απολογισμό της δεκάδες ικανοποιημένους εκθέτες και ποιοτικούς επισκέπτες. Κατά τη διάρκεια της τέταρτης και τελευταίας ημέρας της έκθεσης, οι επαγγελματίες του κλάδου της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, είχαν την δυνατότητα να ανακαλύψουν προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραγωγή ασφαλών τροφίμων, την επεξεργασία, την συσκευασία, την αποθήκευση μέχρι και την διακίνηση.

Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της συμμετοχής τους στη FOODTECH 2021, οι εκθέτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης και την ποιότητα του επισκεπτικού κοινού τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ενώ ήδη πριν καλά καλά κλείσουν οι πύλες της 2ης διοργάνωσης της, μέσα από τις δηλώσεις τους προανήγγειλαν τη συμμετοχή τους και στην επόμενη έκθεση, το 2023. Παράλληλα, και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 600 προγραμματισμένα b2b meetings εκθετών με ξένους αγοραστές, που την επισκέφτηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Hosted Buyers. Έτσι λοιπόν, πολλές εταιρείες που είχαν ως στόχο να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες εκτός των ελληνικών συνόρων κατάφεραν να συναντήσουν κάτω από την ίδια στέγη key buyers από όλο τον κόσμο.

Τα social events κέντρισαν το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για τις εξειδικευμένες και στοχευμένες παρουσιάσεις στο πλαίσιο των Workshops & Seminars και Meat Lab εξέφρασαν οι Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες που πέρασαν τις πύλες της έκθεσης και τις 4 ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία ημέρα ήταν αφιερωμένη μεταξύ άλλων, στις σύγχρονες εξελίξεις στη διατροφή, τις δράσεις μείωσης της σπατάλης τροφίμων, τους τρόπους φιλεταρίσματος Ιχθύων στην Εστίαση, ορθή αξιοποίηση του χοιρινού στο ταχυφαγείο και το εστιατόριο και τις Βασικές Αρχές Μαγειρικής σε Εξοπλισμό Ζεστής Γωνιάς Κρεοπωλείου

Οι σημαντικές συνέργειες και επαφές τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο που βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην έκθεση όσο, και το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των Ημερίδων είχαν ως αποτέλεσμα, τις τέσσερις ημέρες που κράτησε η έκθεση, να αποτελέσει το σημαντικότερο εμπορικό και τεχνολογικό γεγονός, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών, για όλες τις παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων & Ποτών.

Ραντεβού το 2023 στην 3η FOODTECH!

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!