Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Δυναμική και επιτυχημένη η 4η διεθνής έκθεση «Verde.tec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος»

Δυναμική και επιτυχημένη η 4η διεθνής έκθεση «Verde.tec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος»

23 Μαρτίου 2022

Με περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα εκδηλώσεων, με ιδιαίτερα ικανοποιημένους επισκέπτες, με εκθέτες που ανανέωσαν ήδη τη συμμετοχή τους για το 2023, καθώς και με καινούριες επιχειρήσεις με έντονο το ενδιαφέρον για συμμετοχή, έκλεισε τις εργασίες της η 4η διεθνής έκθεση «Verde.tec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος».

Για τρεις ημέρες, από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, το εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο καινοτομίας, προβάλλοντας ό,τι πιο σύγχρονο έχουν να επιδείξουν οι πράσινες τεχνολογίες. H ανταπόκριση σημαντικών επιχειρήσεων της συγκεκριμένης αγοράς από την Ελλάδα και από το εξωτερικό ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να είναι πλήρης από συμμετοχές η φετινή διοργάνωση και να επιτευχθεί απόλυτη κάλυψη του εκθεσιακού κέντρου.

Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν για το «σήμερα» και το «αύριο» της κυκλικής οικονομίας και των smart cities.

Λαμπερά εγκαίνια για την 4η Verde.tec

Τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της πρώτης ημέρας, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας αλλά και φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του περιβάλλοντος και υποστηρίζουν με την αιγίδα τους την έκθεση. Στη σχετική εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και των επιστημών, για τη δράση και τις άοκνες προσπάθειές τους με σκοπό την επίλυση περιβαλλοντικών θεμάτων και την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης στην ελληνική κοινωνία.

Verde.tec Forum / Greek Green Awards

Περισσότεροι από 220 ομιλητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να αναδείξουν κάθε πτυχή για θέματα αιχμής που απασχολούν τον τομέα του περιβάλλοντος. Επιστήμονες, εξειδικευμένες εταιρείες και φορείς από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έδωσαν απαντήσεις και λύσεις μέσα από 32 ημερίδες και workshop.

Παράλληλα, εντυπωσιακές ήταν οι πρακτικές που αναδείχθηκαν και βραβεύτηκαν στα Greek Green Awards σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 19 και 20 Μαρτίου. Οργανισμοί, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις βραβεύτηκαν για πρακτικές, προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν αναπτύξει, θέτοντας την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, με την επιλογή τους να έχει γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή.

Ραντεβού το 2023!

Η κ. Βούλα Μουρτά και οι συνεργάτες της Τεχνοεκδοτική / T-Press εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους εκθέτες, στους συνέδρους και στους επισκέπτες, καθώς και σε όλους όσοι υποστήριξαν και συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση της Verde.tec.

Το ραντεβού ανανεώνεται για το 2023!

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!