Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Αναβολή Διεξαγωγής της Έκθεσης Χειροτέχνικα 2022

Αναβολή Διεξαγωγής της Έκθεσης Χειροτέχνικα 2022

13 Σεπτεμβρίου 2022

Η διοργανώτρια εταιρεία Demand Fairs & Media ανακοινώνει την αναβολή διεξαγωγής της Έκθεσης Χειροτέχνικα 2022, που είχε ανακοινωθεί ότι θα λάβει χώρα το διάστημα 30/9-2/10/2022.

Κατελήξε σε αυτή την απόφαση λόγω του περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας (καθώς οι διαδικασίες για την πλήρη μεταβίβαση του management της Έκθεσης από τη Fairspro στην Demand Fairs & Media ολοκληρώθηκαν περί τα μέσα Ιουλίου), και διαβλέποντας τον κίνδυνο, το “δείγμα γραφής” της “νέας Χειροτέχνικα” να μην είναι αυτό που σχεδίασαν αναλαμβάνοντας τη διοργάνωσή της.

Στόχοι της Demand Fairs & Media για τη Χειροτέχνικα είναι, αφ’ ενός η διοργάνωση μιας Έκθεσης/Φεστιβάλ με υψηλά ποιοτικά standards, και αφ’ ετέρου η περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνσή της, με την ολοκληρωμένη φιλοξενία και παρουσίαση όλων των μορφών χειροτεχνίας και DIY, καθιστώντας την έτσι μια εκδήλωση-θεσμό για τους λάτρεις του χειροποίητου, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Οι νέες ημερομηνίες διοργάνωσης της Χειροτέχνικα, καθώς και η πλήρης μορφή τής Εκδήλωσης, θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν, κατόπιν ενός εξαιρετικά σημαντικού κύκλου επαφών της Demand Fairs & Media με τις εταιρείες του κλάδου, και αφού ακουστούν και σταθμιστούν προσεκτικά οι εισηγήσεις τους.

Η Demand Fairs & Media προχωρά σε αυτές τις κινήσεις με ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης, τόσο προς τους Εκθέτες της Χειροτέχνικα όσο και προς τους εν δυνάμει Επισκέπτες της- οι οποίοι, από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης για επανέναρξη της Έκθεσης, πραγματικά μας εξέπληξαν με την ενθουσιώδη και εντυπωσιακή ποσοτικά ανταπόκρισή τους!

Η διοργανώτρια εταιρεία Demand Fairs & Media υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί ώστε, με την κατάλληλη προετοιμασία, η επόμενη διοργάνωση της Χειροτέχνικα να ανταποκριθεί στους στόχους και τις προσδοκίες όλων!

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!