Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

6η Γιορτή Μελιού στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου 2-6 Νοεμβρίου 2022

6η Γιορτή Μελιού στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου 2-6 Νοεμβρίου 2022

7 Οκτωβρίου 2022

Μετά την επιτυχία της 5ης γιορτής Μελιού, που ξεπέρασε τους 12.000 επισκέπτες, η πιο «γλυκιά» γιορτή έρχεται για 2η συνεχόμενη φορά στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Από τις 2 έως και τις 6 Νοεμβρίου δίνουν ραντεβού 50 μελισσοκόμοι και 20 παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα, στον πιο όμορφο και κεντρικό κήπο της Αθήνας, παρουσιάζοντάς μας σπάνιες ποικιλίες  μελιού και ιδιαίτερες γεύσεις.

Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση του κλάδου που έχει γίνει θεσμός και αποτελεί τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους  τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό.

logo gmΣτόχος 6ης διοργάνωσης είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, των προϊόντων κυψέλης  και των παραδοσιακών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους επαγγελματίες της εστίασης.

Επιπλέον, ο προαύλιος χώρος του Ζαππείου αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος και τόπο συνάντησης ελλήνων και ξένων καταναλωτών δίνοντας έμμεσα την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ενα ευρύ κοινό.

Η 6η Γιορτή Μελιού έρχεται ανανεωμένη με καινοτόμα προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις , που θα έχουν στο επίκεντρό τους το ελληνικό μέλι καθ ‘όλη την διάρκεια του πενθήμερου και φυσικά με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Ημερομηνίες: 2 - 6 Νοεμβρίου 2022

Τόπος διεξαγωγής: Προαύλιος χώρος ΖΑΠΠΕΙΟΥ

Ώρες λειτουργίας:  10:00 – 21:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!