Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

21.520 επισκέπτες ρεκόρ εμπορικών συμφωνιών στην ARTOZA 2023

21.520 επισκέπτες ρεκόρ εμπορικών συμφωνιών στην ARTOZA 2023

13 Μαρτίου 2023

Με 21.520 επισκέπτες και 210 εκθέτες, η ARTOZA 2023 απέδειξε ότι ήταν, είναι και θα είναι η εμπορική έκθεση που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες προμηθευτικές και παραγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής, μία μεγάλη πηγή έμπνευσης, ένας τόπος συνάντησης για ανταλλαγή ιδεών αλλά και μία γιορτή της καινοτομίας.

Η ARTOZA, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο δικό της ρεκόρ, επέστρεψε δυναμικά και συγκέντρωσε από τις 3-6 Μαρτίου, συνολικά 21.520 επαγγελματίες, σε ένα πλούσιο από εμπορικές επαφές και συμφωνίες, αλλά και παράλληλες επιμορφωτικές εκδηλώσεις, τετραήμερο. Οι χιλιάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της χώρας -είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ένα 48% των επισκεπτών ήρθαν από την περιφέρεια- πλημμύρισαν το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για έναν επισκεπτικό θρίαμβο άνευ προηγουμένου! Σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και διατηρώντας έναν πρωτόγνωρο παλμό που δεν μειώθηκε στιγμή καθ’ όλη τη διάρκεια της, η ΑRΤΟΖΑ αποτέλεσε για άλλη μια φορά το κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς, δημιουργώντας κατά γενική ομολογία εκθετών και επισκεπτών, κλίμα ελπίδας, προοπτικής και αισιοδοξίας για το μέλλον.

Η συμμετοχή 210 εταιρειών, εκ των σημαντικότερων της προμηθευτικής αγοράς του κλάδου, αποδεικνύει, για ακόμα μια φορά  τη διαχρονική τους προσήλωση στην κορυφαία έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής της χώρας. Οι business oriented επισκέπτες που πέρασαν τις πύλες του εκθεσιακού κέντρου και τις 4 ημέρες, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους από την ποικιλία και την ποιότητα των εκθεμάτων, από το εύρος των επιλογών και των λύσεων που τους προσφέρθηκαν για κάθε ανάγκη της επιχείρησής τους, αλλά και για πολλά διαφορετικά budget. Παράλληλα, έμειναν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τις πρωτότυπες ιδέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις που παρουσιάστηκαν στα special events. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, επισκέφτηκαν την έκθεση και πολλοί ιδιοκτήτες και στελέχη από ξενοδοχειακές μονάδες και cafes, γεγονός που οδήγησε στην δημιουργία εμπορικών επαφών ανάμεσα στους εκθέτες και σε ένα νέο δυναμικό κοινό που ίσως μέχρι τώρα δεν είχαν στο πελατολόγιο τους. Παράλληλα, σύσσωμος ο κλάδος από όλη την χώρα απέδειξε τη διαχρονική του στήριξη στην ARTOZA με τα Σωματεία Αρτοποιών Μαγνησίας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Τρικάλων και τα Σωματεία Ζαχαροπλαστών Ξάνθης, Κομοτηνής, Καβάλας αλλά και τον Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Ημαθίας & Κοζάνης, Βόλου να επισκέπτονται μαζικά την έκθεση με οργανωμένα delegations. Εκθέτες και επισκέπτες συναντήθηκαν και έθεσαν γερές βάσεις για νέες επικερδείς εμπορικές συνεργασία, ενώ παράλληλα αμφότεροι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης και απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμπορική αποτελεσματικότητά της.

artoza5

Εντυπωσιασμένοι από την δυναμική της έκθεσης οι 185 Hosted Buyers

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της ARTOZA 2023, η διοργανώτρια εταιρεία προσέλκυσε 185 hosted buyers από αγορές-στόχους, οι οποίοι και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης, πραγματοποίησαν περισσότερα από 3.000 προγραμματισμένα b2b meetings με εκθέτες. Έτσι λοιπόν, πολλές εταιρείες που είχαν ως στόχο να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες εκτός των ελληνικών συνόρων κατάφεραν να συναντήσουν κάτω από την ίδια στέγη key buyers από όλο τον κόσμο, γεγονός που δείχνει την δυναμική της έκθεσης για περαιτέρω διεθνοποίηση στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 185 hosted buyers του προγράμματος προέρχονταν από αγορές - στόχους από ολόκληρο τον κόσμο όπως η Αίγυπτος, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Ιορδανία αλλά και από χώρες της Ευρώπης όπως: η Πολωνία, η Ρουμανία, η Σλοβενία, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Αλβανία, η Μολδαβία κ.ά. Μάλιστα, oι 150 πλέον σημαντικοί ιδιοκτήτες και στελέχη μονάδων παραγωγής, αρτοποιείων & αρτοζαχαροπλαστείων της Αλβανίας επισκέφθηκαν την έκθεση ARTOZA και είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν σε άμεση επαφή με τους εκθέτες και τα προϊόντα τους, ώστε να προβούν σε εμπορικές συμφωνίες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των b2b meeting rooms.

Ένα μοναδικό πανόραμα special events

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν για ακόμα μία χρονιά τα special events της ARTOZA. Τα ειδικά διαμορφωμένα stage ήταν καθημερινά από νωρίς το πρωί κατάμεστα προσφέροντας στους επισκέπτες πολύτιμες συμβουλές, γνώσεις, τεχνικές και ιδέες, αλλά και παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις που επικρατούν παγκοσμίως. Για τέσσερις ημέρες στην σκηνή των Masterclasses, κορυφαίοι αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσίασαν καινοτόμες προτάσεις για συνταγές και προϊόντα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις μιας επιχείρησης. Παράλληλα, καταξιωμένοι εισηγητές διαφόρων ειδικοτήτων και στελέχη της αγοράς, στο stage του ARTOZA Lab, πραγματοποίησαν μία σειρά από παρουσιάσεις και ομιλίες γύρω από το marketing και management. Στο stage του ARTOZA Lab για πρώτη φορά στην ιστορία τους, διεξήχθησαν και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Latte Art και Ibrik από τον SCA Greece.

Το ραντεβού με όλους τους επαγγελματίες αλλά και τις κορυφαίες προμηθευτικές και παραγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου ανανεώνεται για το 2025!

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!