1η digital ελληνική έκθεση Μοτοσυκλέτας, ανταλλακτικών και αξεσουάρ

1η digital ελληνική έκθεση Μοτοσυκλέτας, ανταλλακτικών και αξεσουάρ

21 Απριλίου 2021

Η πρώτη Digital Έκθεση Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα φιλοξενεί μεταξύ άλλων τους πρωταγωνιστές του αύριο. Από τη νέα γενιά του Yamaha Tracer 9, του επί σειρά ετών best seller σε μία από τις πιο δημοφιλής κατηγορίες, μέχρι τα νέα Piaggio Beverly και SYM Symphony ST που κυριαρχούν στις πωλήσεις των scooter.

Οι νέες αφίξεις που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν σε κάθε κατηγορία είναι εδώ! Ducati Multistrada V4, Suzuki Hayabusa, Triumph Trident 660, Daytona Maverick 500, Benelli 752S, BMW GS 1250 40 years edition, καθώς και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι από τις σημαντικότερες εταιρίες του χώρου.

Παπιά, scooter, μοτοσυκλέτες, ηλεκτρικά, αξεσουάρ για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα, ανταλλακτικά καθώς και είδη βελτίωσης, χωρισμένα σε τομείς για εύκολη περιήγηση.

Μέσα στους 10 πλούσιους σε ύλη εκθεσιακούς τομείς της 1ης Ελληνικής ψηφιακής Έκθεσης Μοτοσυκλέτας υπάρχουν:

-  αναλυτικές πληροφορίες και video, με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει
-  μοναδικές προσφορές & εκπτώσεις που ισχύουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης
-  Πλούσια δώρα! 30 κράνη υψηλών προδιαγραφών LS2 Vectror Evo θα μοιραστούν χωρίς κλήρωση σε 30  οδηγούς που θέλουν να αγοράσουν δίκυκλο και θα πάρουν προσφορά μέσα από τα περίπτερα της έκθεσης
Best Moto 2021: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για τη Μοτοσυκλέτα και το Scooter της χρονιάς θα ολοκληρωθεί την τελευταία ημέρα της έκθεσης. Μέχρι τότε μπορείτε να ψηφίζετε, διεκδικώντας 1 DAYTONA T310, 1 HONDA SUPER CUB C125, 1 KEEWAY VIESTE 125 και δεκάδες άλλα δώρα.

Δείτε περισσότερα στο www.mototriti.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email