Τα γερμανικά εκθεσιακά κέντρα στη "μάχη" των εμβολιασμών

Τα γερμανικά εκθεσιακά κέντρα στη "μάχη" των εμβολιασμών

4 Ιανουαρίου 2021

Στη Γερμανία έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα εμβολιασμών κατά του νέου κορωνοϊού και διάφορα κέντρα εμβολιασμού δραστηριοποιούνται σε όλη τη χώρα. Εκθεσιακά κέντρα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για τοπικές δράσεις εμβολιασμού σε πολλές πόλεις. Στις δράσεις συμμετέχουν τα περισσότερα από τα 15 μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Γερμανίας, όπως και πολλοί μικρότεροι χώροι στις κατά τόπους περιοχές.  Τα παραπάνω στοιχεία αναφέρονται σε ανακοίνωση της AUMA - της Γερμανικής Ένωσης Εμπορικών Εκθέσεων, με τα πρώτα κέντρα να είναι έτοιμα για χρήση ήδη από τα μέσα Δεκεμβρίου του 2020.

Στο πλαίσιο των εμβολιασμών, πρέπει να εφαρμοστούν πολύπλοκες διαδικασίες, από τον προγραμματισμό και τον έλεγχο των επισκεπτών, έως την προμήθεια και αποθήκευση του εμβολίου, τον έλεγχο των δεδομένων κ.λπ. Τα εκθεσιακά κέντρα στη Γερμανία είναι πολύ καλά "εξοπλισμένα" για αυτό το τεράστιο έργο, αφού διαθέτουν εξαιρετικές συνδέσεις με τις δημόσιες συγκοινωνίες, κατάλληλα δωμάτια, σύγχρονες εγκαταστάσεις υγιεινής, συστήματα εξαερισμού, υψηλά πρότυπα ασφαλείας και προσφέρουν υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη.

Κατά κανόνα, μόνο ένα μικρό μέρος της χωρητικότητας των εκθεσιακών χρησιμοποιείται για τις εκστρατείες εμβολιασμού. Η πλειονότητα του χώρου τους προορίζεται για το βασικό τους έργο, που δεν είναι άλλο από τη διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων, η επανέναρξη των οποίων αναμένεται να ξεκινήσει ξανά κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2021.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email