Αναζήτηση

Image
Image

Διεθνή Νέα

Στις 27 – 30 Ιουνίου 2023 διεξάγεται η automatica 2023 στο Μόναχο

Στις 27 – 30 Ιουνίου 2023 διεξάγεται η automatica 2023 στο Μόναχο

26 Ιουνίου 2023

Τις πύλες της θα ανοίξει στις 27 – 30 Ιουνίου 2023 στο Μόναχο η Διεθνής Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2023, η οποία διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στο επίκεντρο αυτής της αποκλειστικά βιομηχανικής διεθνούς έκθεσης, πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι τομείς: τεχνολογίες συναρμολόγησης και χειρισμού, ρομποτική, βιομηχανική επεξεργασία εικόνας, «πράσινοι αυτοματισμοί» καθώς και παρεμφερείς τεχνολογίες.

Στην automatica 2023 και σε έξι αίθουσες θα παρουσιαστούν καινοτομίες, που θα αφορούν από εξαρτήματα έως συστήματα αυτοματισμού και ρομποτικής και από υπηρεσίες έως εφαρμογές αυτών, για όλους τους τομείς παραγωγής, με στόχο μια αυτόνομη παραγωγή του μέλλοντος.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με την automatica θα πραγματοποιηθεί η LASER World of PHOTONICS, η Διεθνής Έκθεση για Εξαρτήματα, Συστήματα και Εφαρμογές Φωτονικής και η World of QUANTUM, στην οποία θα παρουσιαστεί ολόκληρο το φάσμα της κβαντικής τεχνολογίας και οι πιθανές εφαρμογές της σε τομείς, όπως οι υπολογιστές και η κρυπτογραφία, οι αισθήσεις και η φωτογραφία, η επικοινωνία και η ιατρική.

Για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση automatica, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://automatica-munich.com/.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!