Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Στις 12 – 15 Νοεμβρίου 2024 η επόμενη Διεθνής Έκθεση electronica

Στις 12 – 15 Νοεμβρίου 2024 η επόμενη Διεθνής Έκθεση electronica

10 Οκτωβρίου 2023

Για τις 12 με 15 Νοεμβρίου 2024 έχει προγραμματιστεί η επόμενη Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Εξαρτημάτων, Συστημάτων, Εφαρμογών και Λύσεων, electronica, του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία διοργάνωση της electronica, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, έλαβαν μέρος 2.144 εκθέτες, μεταξύ αυτών και η ελληνική συμμετοχή, που διοργάνωσε η Enterprise Greece από κοινού με τον HeTia (Hellenic Emerging Technologies Industry Association) και συμμετείχαν 7 ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου, οι οποίες πρόβαλαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε 70.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Η έκθεση electronica συγκεντρώνει ευρεία γκάμα τεχνολογιών, προϊόντων και λύσεων για όλη τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, που αφορούν στους εξής τομείς: αυτοκίνηση, οθόνες, ηλεκτρομηχανικά μέρη και περιφερειακά, σχεδιασμός ηλεκτρονικών (ED/EDA), ενσωματωμένα συστήματα, υπηρεσίες κατασκευής ηλεκτρονικών (EMS), ημιαγωγοί, τυπωμένες πλακέτες κυκλωμάτων, έλεγχος και μετρήσεις, μικρο/νανο-συστήματα, παθητικά μέρη, τεχνολογίες αισθητήρων, υπηρεσίες, τροφοδοτικά, μέρη και υπομέρη συστημάτων και συναρμολόγηση καθώς και ασύρματες τεχνολογίες.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την electronica να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 018, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://electronica.de/.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!