Στη Fira de Barcelona το βραβείο Operations & Services 2021 της UFI

Στη Fira de Barcelona το βραβείο Operations & Services 2021 της UFI

20 Μαΐου 2021

Στη Fira de Barcelona απονεμήθηκε το Βραβείο Operations & Services 2021 από την Παγκόσμια Ένωση Βιομηχανίας Εκθέσεων (UFI), την ένωση που συγκεντρώνει τους κορυφαίους φορείς εκμετάλλευσης εκθέσεων στον κόσμο.

Το βραβείο αναγνωρίζει την ευελιξία στην αντιμετώπιση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία, την επαναλειτουργία με νέα ψηφιακά και υβριδικά μοντέλα και την εφαρμογή καινοτόμων μέτρων ασφαλείας, καθώς και την ενίσχυση των δεσμών με την κοινωνία και την επικράτεια.

Με αυτό το βραβείο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η UFI αναγνωρίζει τις πρωτοβουλίες που υλοποίησε η Fira de Barcelona, ​​σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, ώστε να επανεκκινήσουν οι δραστηριότητες με διπλό στόχο: να προωθήσει τη διοργάνωση εκδηλώσεων βραχυπρόθεσμα και να βρει λύσεις για μελλοντικές προκλήσεις παρέχοντας αξία στο περιβάλλον που δημιουργείται στη μετά Covid εποχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, η επιτροπή αξιολόγησης της UFI έχει επισημάνει ιδιαίτερα τους μηχανισμούς αντιμετώπισης κρίσεων υγείας που εφαρμόστηκαν τους τελευταίους μήνες με την εγκατάσταση ενός μεγάλου κέντρου εμβολιασμού και ενός προσωρινού νοσοκομείου σε χώρους της Fira de Barcelona. Επίσης, την ανάπτυξη ενός πρωτοκόλλου ασφαλείας στους εκθεσιακούς χώρους.

Σε σχέση με τα μέτρα που εγγυώνται την ομαλή επιστροφή στις δραστηριότητες, εκτιμήθηκαν οι ακόλουθες πρωτοβουλίες:

- Η εφαρμογή τεχνολογίας για την ενίσχυση της ασφάλειας της υγείας κατά τη διεξαγωγή εκδηλώσεων μέσω λύσεων τεχνητής νοημοσύνης για έλεγχο χωρητικότητας και κοινωνικής απόστασης

- Η 100% ψηφιακές διαδικασίες διαπίστευσης και πρόσβασης,

- Οι έλεγχοι θερμοκρασίας

- Η βελτίωση του αερισμού και της ανανέωσης του αέρα σε εμπορικές εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2020, όπως το Biz Barcelona και το Saló de l'Ocupació ή το Φόρουμ Φιλοξενίας και Γαστρονομίας Τροφίμων

- Η προώθηση εκδηλώσεων σε ψηφιακή ή υβριδική μορφή, όπως το Valmont Barcelona Bridal Fashion Week ή το Smart City Live.

Επίσης, τονίστηκε η συμβολή τής Fira de Barcelona στην ενίσχυση των σχέσεων με την κοινότητα και διάφορους οργανισμούς μέσω της παραχώρησης ενός Hall για την υποδοχή ευάλωτων ατόμων, καθώς και η συνεργασία με τον φορέα Nutrición Sin Fronteras για τη διανομή τροφίμων. Τέλος, σημειώθηκε η συνεργασία της με ενώσεις και προμηθευτές μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και ορθών πρακτικών σε εθνικά και διεθνή φόρουμ.

Εικόνα: firabarcelona

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email