Αναζήτηση

Image
Image

Διεθνή Νέα

Οι εκδηλώσεις της FESPA προγραμματίζονται για τον Οκτώβριο του 2021

Οι εκδηλώσεις της FESPA προγραμματίζονται για τον Οκτώβριο του 2021

9 Δεκεμβρίου 2020

Οι διοργανωτές των παράλληλων εκθέσεων FESPA Global Print Expo και European Sign Expo ανακοίνωσαν την εκ νέου αναβολή τους.

Οι δύο εκθέσεις της FESPA που είχαν προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2021, μεταφέρονται τον Οκτώβριο του ίδιου έτους με το εκθεσιακό κέντρο που θα τις φιλοξενήσει να παραμένει το ίδιο, το RAI exhibition centre στο Άμστερνταμ.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από ενημέρωση του εκθεσιακού κέντρου RAI ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις που ήταν προγραμματισμένες για το πρώτο τρίμηνο του 2021 έχουν μεταφερθεί στο δεύτερο τρίμηνο ή αργότερα. Αυτό αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με τους περιορισμούς ταξιδιού που σχετίζονται με το COVID και τις ρυθμίσεις καραντίνας επισκεπτών στην Ολλανδία, καθώς και τον κίνδυνο ότι οι παράγοντες αυτοί θα μπορούσαν να συνεχίσουν να επηρεάζουν τους εκθέτες και τους επισκέπτες έως τις αρχές του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 στις ίδιες αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου RAI. Η αναβολή έως τον Οκτώβριο χαίρει ισχυρής υποστήριξης από τη βάση των εκθετών, οι οποίοι κατανοούν τη σαφή λογική της αντιμετώπισης του κινδύνου ότι εκθέτες και οι επισκέπτες ενδέχεται να μην μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερα στο Άμστερνταμ στις αρχές Μαρτίου 2021.

Δείτε περισσότερα στο www.grartist.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!