Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Kidults: Μια ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα ενήλικων καταναλωτών για την αγορά παιχνιδιού

Kidults: Μια ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα ενήλικων καταναλωτών για την αγορά παιχνιδιού

14 Νοεμβρίου 2023

Στην ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα των ενηλίκων, που τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για τα παιχνίδια, στοχεύει, μεταξύ άλλων, η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών Spielwarenmesse, η οποία ανοίγει τις πύλες της από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2024, αναδεικνύοντας την εν λόγω τάση με τον νέο Special τομέα, “Life’s a Playground – Toys for Kidsters, Kidults & Co.”

Στους χώρους της έκθεσης, την οποία στην Ελλάδα και την Κύπρο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ενήλικες με αγοραστική δύναμη θα αναζητήσουν από ρετρό παιχνίδια μέχρι παιχνίδια που εστιάζουν στη φαντασία, την επιστημονική φαντασία, τη δράση και τη στρατηγική.

Ειδικότερα, μέσω του τομέα “Life’s a Playground – Toys for Kidsters, Kidults & Co.”, ο κόσμος των ενηλίκων, που παίζουν παιχνίδια, θα «ζωντανέψει» γνωρίζοντας από κοντά προϊόντα από τέσσερις κατηγορίες:

  • Συλλεκτικά
  • Premium Συλλεκτικά
  • Δημιουργική Φαντασία
  • Επιτραπέζια Παιχνίδια

Αυτός ο διαδραστικός ειδικός χώρος θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πεδία της Spielwarenmesse 2024, που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να εμπνεύσει και τους εμπόρους να δημιουργήσουν ανάλογα τμήματα στα καταστήματά τους.

Ομάδα-στόχος με αγοραστική δύναμη

Οι ενήλικες είναι μια ομάδα-στόχος που το εμπόριο παιχνιδιών πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του. Περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό ανθρώπων που κατέχουν επιτραπέζια παιχνίδια, έχουν ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου στο γραφείο τους, κάνουν συλλογή από κόμικς ή έχουν ένα φούτερ που απεικονίζει έναν γνωστό χαρακτήρα.

Ο Chistian Ulrich, εκπρόσωπος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Spielwarenmesse eG, εξηγεί: “Οι ενήλικες που ενδιαφέρονται για τα παιχνίδια είναι εδώ και καιρό κάτι περισσότερο από μια εξειδικευμένη αγορά. Αντιπροσωπεύουν μια ομάδα-στόχο με υψηλά επίπεδα πωλήσεων και είναι σημαντικό για το εμπόριο παιχνιδιών να τους λάβει υπόψη του.”

Στην αίθουσα 3Α της Spielwarenmesse, σε έναν κόσμο εμπειρίας, που καλύπτει περίπου 400 τετραγωνικά μέτρα, ο νέος ειδικός χώρος θα επιδείξει την ποικιλία των σχετικών προϊόντων με σαφήνεια.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το νέο ειδικό χώρο θα τις βρείτε εδώ. Επιπλέον, στο προσεχές μέλλον, θα δημοσιεύονται τακτικά στην ίδια σελίδα άρθρα σχετικά με το θέμα “kidults”.

Κάθε ενδιαφερόμενος, που επιθυμεί να συμμετάσχει στην έκθεση, μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419027 καθώς και να επισκεφθεί την ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!