Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Η HELGRAMED στην Διεθνή Έκθεση Γραφικών Τεχνών drupa 2024!

Η HELGRAMED στην Διεθνή Έκθεση Γραφικών Τεχνών drupa 2024!

24 Ιανουαρίου 2024

Η έκθεση drupa, η μεγαλύτερη έκθεση των Γραφικών Τεχνών στον κόσμο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας στις 28 Μαϊου έως 7 Ιουνίου 2024 και λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά δια ζώσης μετά το 2016. Η drupa 2024 είναι το κυρίαρχο γεγονός στον χώρο των εκτυπώσεων και των Γραφικών Τεχνών παγκοσμίως και η συμμετοχή στην έκθεση αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την παρακολούθηση όλων των εξελίξεων και καινοτομιών στους συναφείς κλάδους.
 
H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών - HELGRAMED, πρωτοπόρος στην έρευνα και ανάπτυξη των Γραφικών Τεχνών στην Ελλάδα, θα συμμετέχει ως εκθέτης στη drupa 2024.
 
Η συμμετοχή αφορά στη συνολική οργάνωση, το σχεδιασμό, τη διαχείριση και τη στελέχωση του περιπτέρου του Διεθνούς Κύκλου Πανεπιστημίων Γραφικών Τεχνών (IC - the International Circle of Educational Institutes of Graphic-Media Technology and Management). Οι συνάδελφοι Πτυχιούχοι της Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών θα στελεχώσουν το περίπτερο σε ολόκληρη τη διάρκεια της έκθεσης.
 
Το περίπτερο θα βρίσκεται στην Αίθουσα 7.0 (dna) G.01. Η HELGRAMED θα διαθέτει τον δικό της αποκλειστικό χώρο, όπου θα παρουσιαστεί η επιστημονική και εφαρμοσμένη έρευνα των Ελλήνων επιστημόνων της τεχνολογίας γραφικών τεχνών. Το κεντρικό μήνυμα της ένωσης στη drupa 2024 στο περίπτερο θα είναι: “HELGRAMED: Research from Greece, for the World of Print”
 
Οι πτυχιούχοι της Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών έχουν λάβει μέρος σε ΟΛΕΣ τις εκθέσεις από το 1977. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται και στη φετινή drupa. Η συμμετοχή της HELGRAMED στη drupa 2024, ακολουθεί την ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή στην virtual drupa τον Απρίλιο του 2021 με ψηφιακό περίπτερο και με τη συνδιοργάνωση μιας διεθνούς επιστημονικής ημερίδας με κορυφαίους ομιλητές.
 
Η ανάληψη της συνολικής υπευθυνότητας οργάνωσης, διαχείρισης και στελέχωσης του περιπτέρου του Διεθνούς Κύκλου Πανεπιστημίων Γραφικών Τεχνών είναι μία ακόμη απόδειξη της αναγνώρισης των πτυχιούχων της Τεχνολογίας των Γραφικών Τεχνών διεθνώς και της εμπιστοσύνης των διεθνών οργανισμών της έρευνας και της εκπαίδευσης για μία ακόμη άρτια διοργάνωση. Η δραστηριότητα αυτή τής HELGRAMED, ενισχύει περαιτέρω την αξιοπιστία των Ελλήνων πτυχιούχων της Τεχνολογίας των Γραφικών Τεχνών διεθνώς και θέτει τη βάση για ενίσχυση της παρουσίας της Ελλάδας στον κλάδο και στα κέντρα των εξελίξεων στους συναφείς κλάδους.
 
Τα αποτελέσματα από τη συμμετοχή της HELGRAMED στην έκθεση αναμένεται να είναι εξαιρετικά θετικά, διότι θα παρουσιαστεί ο ελληνικός κλάδος των Γραφικών Τεχνών στο διεθνές περιβάλλον και η προβολή της έρευνας που υλοποιείται από τους Πτυχιούχους της Τεχνολογίας των Γραφικών Τεχνών.
 
Η HELGRAMED, θα διοργανώσει επίσης επισκέψεις στην έκθεση, σε συνεργασία με πρακτορεία ταξιδίων με μειωμένες τιμές. Έχουν επίσης εξασφαλιστεί διανυκτερεύσεις για τους φοιτητές σε ξενώνα νεότητος στo Ντίσελντορφ. Σε νεότερες ανακοινώσεις θα παρασχεθούν λεπτομέρειες, ώστε να γίνουν οι κρατήσεις από όσες-όσους ενδιαφέρονται.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!