Η Expo! Expo! σε υβριδική μορφή τον Δεκέμβριο

Η Expo! Expo! σε υβριδική μορφή τον Δεκέμβριο

 30 Ιουνίου 2021

H Expo! Expo! η ετήσια συνάντηση & έκθεση της Διεθνούς Ένωσης Εκθέσεων και Εκδηλώσεων (IAEE) συγκεντρώνει διοργανωτές και προμηθευτές της βιομηχανίας από όλο τον κόσμο.

Μετά την περσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ψηφιακή μορφή, φέτος διοργάνωνεται το πρώτο υβριδικό «show για τη βιομηχανία των show», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το φετινό, υβριδικό event, έχει προγραμματιστεί για τις 7 έως 9 Δεκεμβρίου, στη Φιλαδέλφεια, στην πολιτεία της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ.

Η Expo! Expo! δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επικοινωνήσουν με βασικούς παίκτες στη βιομηχανία εκθέσεων, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν για να προετοιμάσουν τις εταιρείες τους για τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο του event, λειτουργεί και ένα εκπαιδευτικό κέντρο, το οποίο προσπαθεί να δημιουργήσει μια κουλτούρα στην κοινότητα των στελεχών του κλάδου που διοργανώνει event και μπορεί να βοηθήσει και στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική ζωή κάποιων.

Φέτος, προσφέρονται δύο ξεχωριστές μαθησιακές εμπειρίες, μία "πρόσωπο με πρόσωπο" στο πλαίσιο της φυσικής εκδήλωσης και μία σε ψηφιακή μορφή. Αυτές οι συνεδρίες θα παρέχουν στους συμμετέχοντες τα εργαλεία που χρειάζονται για να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν επιτυχημένες εκθέσεις για τα επόμενα χρόνια. 

Δείτε περισσότερα στο www.myexpoexpo.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email