Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Η EuroCIS 2022 ξεπέρασε τις προσδοκίες

Η EuroCIS 2022 ξεπέρασε τις προσδοκίες

6 Ιουνίου 2022

Η τάση για επενδύσεις στην τεχνολογία είναι περισσότερο από ποτέ άλλοτε, υψηλή στο λιανικό εμπόριο καθώς και το κλίμα στους εκθεσιακούς χώρους είναι θετικό και οι προσωπικές συναντήσεις βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο. 

Η EuroCIS 2022, η κορυφαία εμπορική έκθεση για την τεχνολογία λιανικής πώλησης, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, στο Duesseldorf με πολύ καλά αποτελέσματα. Με το εύρος της υπογράμμισε εντυπωσιακά πώς τα δύο τελευταία πανδημικά χρόνια έχουν προκαλέσει ένα τεράστιο κύμα ψηφιοποίησης στο λιανικό εμπόριο. Πολλοί λιανοπωλητές έχουν επιταχύνει σημαντικά τις στρατηγικές τους για omni-channel και επενδύουν πλέον στην ψηφιοποίηση των καταστημάτων τους.

Συνοψίζοντας τα αποτελέσματα, η Petra Cullmann, Executive Director  της Messe Duesseldorf, σχολιάζει ενθουσιασμένη: «Η ατμόσφαιρα στους εκθεσιακούς χώρους ήταν θετική σε όλους τους τομείς και διέπεται από αισιοδοξία. Από τις συζητήσεις με τους πελάτες μας γνωρίζουμε ότι οι προσδοκίες ξεπεράστηκαν κατά πολύ. Επιτέλους, οι προσωπικές επαφές μπόρεσαν και πάλι να γίνουν πραγματικότητα».

Τις τρεις ημέρες που διήρκησε η EuroCIS καταγράφηκαν 9.010 εμπορικοί επισκέπτες από 88 χώρες. Συμμετείχαν 345 εκθέτες από 33 χώρες, καταλαμβάνοντας 10.721 τ.μ. καθαρού εκθεσιακού χώρου. Από την Ελλάδα έλαβε μέρος η εταιρεία Kivos Analytics.

 Η επόμενη EuroCIS θα πραγματοποιηθεί στο Duesseldorf ως μέρος της EuroShop 2023 από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2023.

Photo: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!