Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Η εμπορική έκθεση A+A 2023 θέτει τα πρότυπα για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία

Η εμπορική έκθεση A+A 2023  θέτει τα πρότυπα για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία

7 Νοεμβρίου 2023

Η A+A 2023, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για την ασφάλεια, την προστασία και την υγεία στην εργασία, ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις συναρπαστικές ημέρες με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Υπό το κεντρικό μότο «Εμπνεύσεις για ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον», η εμπορική έκθεση έθεσε νέα πρότυπα και ακολούθησε απρόσκοπτα την επιτυχία των εκθέσεων των προηγούμενων χρόνων.

Συνολικά, 2.200 εκθέτες από 58 χώρες, παρουσίασαν τα προϊόντα και τις καινοτομίες τους σε 12 περίπτερα, τα οποία κατέλαβαν περισσότερα από 80.300 τετραγωνικά μέτρα. Δείτε εδώ τους εκθέτες που έλαβαν μέρος από Ελλάδα.

62.000 εμπορικοί επισκέπτες από 140 χώρες ταξίδεψαν στο Duesseldorf για να ενημερωθούν για όλα τα σχετικά θέματα που αφορούν το εργασιακό περιβάλλον σε αυτή την κορυφαία εμπορική έκθεση. Το εντυπωσιακό 96,4% των επισκεπτών επιβεβαίωσαν ότι οι προσδοκίες τους από την επίσκεψή τους στην εμπορική έκθεση εκπληρώθηκαν και με το παραπάνω.

Οι παράγοντες της επιτυχίας της Α+Α 2023 ήταν τα εξαιρετικά συναφή θέματα, η πλήρης γκάμα των προϊόντων και το καινοτόμο περιεχόμενο. Αυτή τη φορά, δύο από τις σημαντικότερες μεγατάσεις της εποχής μας βρέθηκαν στο επίκεντρο: η ψηφιοποίηση και η βιωσιμότητα.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε το 38ο Διεθνές Συνέδριο Basi για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, όπου συμμετείχαν περίπου 3.000 σύνεδροι, το οποίο κάλυψε μελλοντικά θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη και οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Ως κορυφαίο διεθνές εξειδικευμένο συνέδριο, παρουσίασε εθνικές και παγκόσμιες πολιτικές εξελίξεις και στρατηγικές πρόληψης, όπως το "Vision Zero", καθώς και πορίσματα της επιστήμης της εργασίας από έρευνες προσανατολισμένες στην εφαρμογή.

Ενδιαφέροντα φόρουμ και εκδηλώσεις, όπως το Corporate Fashion Show, το οποίο διεξάγονταν τέσσερις φορές την ημέρα στο περίπτερο 15, συμπλήρωσαν το ποικίλο πρόγραμμα της έκθεσης. Στην πασαρέλα της A+A γνωστοί βιοτέχνες παρουσίασαν τις τελευταίες τάσεις της μόδας που σχεδιάστηκαν για μια νεότερη γενιά εργαζομένων, οι οποίοι, εκτός από τη λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα, θέλουν επίσης να έχουν αισθητικά ελκυστικά ενδύματα και να εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ.

Η Ζώνη Start-up παρείχε στις νέες και καινοτόμες εταιρείες όχι μόνο εκθεσιακό χώρο, αλλά και μια εξαιρετική πλατφόρμα δικτύωσης για να έρθουν σε επαφή με τους κορυφαίους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία.

Η επόμενη A+A θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου 2025.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR, T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Photo: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!