Η Cosmoprof Worldwide Bologna επιστρέφει την επόμενη άνοιξη

Η Cosmoprof Worldwide Bologna επιστρέφει την επόμενη άνοιξη

15 Απριλίου 2021

Η 53η έκδοση της Cosmoprof Worldwide Bologna, μια εκδήλωση αναφοράς για την παγκόσμια βιομηχανία καλλυντικών, θα παρουσιαστεί ξανά την ερχόμενη άνοιξη, από τις 10 έως τις 14 Μαρτίου 2022. Η Cosmoprof έχει μετατεθεί στις πιο παραδοσιακές ημερομηνίες του Μαρτίου, προκειμένου να μπορέσει να εγγυηθεί στους εκθέτες και τους επισκέπτες της μια αποδοτική και ποιοτική επιχειρηματική εκδήλωση.

Η έκθεση πρόκειται να διατηρήσει το παραδοσιακό ημερολόγιο λειτουργίας από Πέμπτη έως Κυριακή και θα εγκαινιάσει τον τομέα λιανικής και αρωματοποιίας της Cosmo | Perfumery and Cosmetics. Παράλληλα, από Παρασκευή έως Δευτέρα η Fiera Bologna θα καλωσορίσει επαγγελματίες χειριστές με την Cosmo | Hair, Nail and Beauty Salon.

CPBO20

Περιμένοντας την επιστροφή της Cosmoprof Worldwide Bologna, που υπόσχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη των επιχειρήσεων να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους το συντομότερο δυνατό, η Bologna θα φιλοξενήσει μια νέα εκδήλωση από τις 9 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, σχεδιασμένη για μια πρώτη, αλλά θεμελιώδη, επανεκκίνηση του τομέα της ομορφιάς.

Δείτε περισσότερα στο www.probeauty.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email