Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Η 54η Vinitaly μεταφέρεται για τις 10-13 Απριλίου 2022

Η 54η Vinitaly μεταφέρεται για τις 10-13 Απριλίου 2022

19 Μαρτίου 2021

Ο Πρόεδρος της Veronafiere, Maurizio Danese ανακοίνωσε τη μετάθεση της διεθνούς έκθεσης κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών της Βερόνα, σημειώνοντας πως η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και τα εκτεταμένα περιοριστικά μέτρα ώθησαν τους διοργανωτές να επαναπρογραμματίσουν τη Vinitaly για τις 10 έως τις 13 Απριλίου του 2022.

«Πρέπει να κάνουμε μια επιλογή ευθύνης, αν και επώδυνη, που στερεί από το ιταλικό κρασί την εκδήλωση-ορόσημο για την εθνική και διεθνή προβολή του, περιμένοντας για ακόμα μια φορά τις συνθήκες να γίνουν πιο ευνοϊκές», σημείωσε ο Danese και πρόσθεσε πως η Vinitaly συνεχίζει να συνεργάζεται με όλους τους εκθέτες, όπως επίσης και με τους φορείς του κλάδου, όπως το Υπουργείο Γεωργίας, καθώς και όλες τις ενώσεις, για την υποστήριξη της ανταγωνιστικότητας του ιταλικού κρασιού, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε άλλες χώρες που βρίσκονται ήδη στο δρόμο για ανάκαμψη, με τις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Ρωσία να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Εν αναμονή της επανεκκίνησης των εκδηλώσεων με φυσική παρουσία στην Ιταλία, η Vinitaly συνεχίζει τις δραστηριότητές της στις διεθνείς αγορές, ξεκινώντας από τη Ρωσία με στάσεις στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, προγραμματισμένες από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου. Κατόπιν, είναι η σειρά των Vinitaly Chengdu στις 3-6 Απριλίου και μετά το Wine to Asia (Shenzhen, 8-10 Ιουνίου) στην Κίνα. Η Κίνα θα ανοίξει ξανά το διεθνές ημερολόγιο της Vinitaly το φθινόπωρο (13-17 Σεπτεμβρίου) πριν το Wine South America (22-24 Σεπτεμβρίου) στη Βραζιλία.

Δείτε περισσότερα στο www.veronafiere.it

Εικόνα: veronafiere.it

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!