Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

H Digital Business Day στις 17 Μαρτίου 2022

H Digital Business Day στις 17 Μαρτίου 2022

Μαρτίου 2022

Η Digital Business Day, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2022, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. 

Οι διοργανωτές, μέσω της Digital Business Day, που θα λάβει χώρα στις 17 Μαρτίου 2022, θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους παρόχους τουριστικών υπηρεσιών και buyers σε όλο τον κόσμο να συναντηθούν και να ανταλλάξουν εικονικά ιδέες και απόψεις, ακόμη και χωρίς φυσικό περίπτερο, στην ιστοσελίδα itb.com, μέσα από τις συνεδρίες Speed Networking, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας του τουριστικού κόσμου.

Η Digital Business Day είναι μια περαιτέρω προσθήκη στην οικογένεια της ITB με σκοπό την επέκταση μιας υπάρχουσας πελατειακής βάσης, για να προσεγγίσει νέο κοινό.

Η ΙΤΒ είναι μια έκθεση, που ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης και αναπτύσσεται συνεχώς παγκοσμίως, καθώς διαθέτει τρεις εκθέσεις σε Σιγκαπούρη, Σαγκάη και Μουμπάι.

Η ITB China θα λάβει χώρα το 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάη (Shanghai World Expo and Exhibition Center), η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο B2B-Exclusive trade show, που εστιάζει στην κινέζικη αγορά. Η έκθεση προσφέρει στους ενδιαφερόμενους ένα μοναδικό εργαλείο networking, με σκοπό να έρθουν σε επαφή επιλεγμένοι buyers από την Κίνα με επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού από όλο τον κόσμο.

Η νέα προσθήκη του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου, η ITB India, έχει προγραμματιστεί για τις 05 – 07.04.2022 σε ψηφιακή μορφή.  Στόχος της έκθεσης, αποτελεί να συγκεντρωθούν οι ηγέτες της αγοράς και οι μεγαλύτεροι buyers του τουρισμού από όλες τις άκρες της Ινδίας αλλά και διεθνείς φορείς και επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους του τουρισμού, με σκοπό την επισύναψη νέων συνεργειών και συνεργασιών στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας.

Η ITB Asia, η οποία θα κάνει την 14η της εμφάνιση, θα πραγματοποιηθεί στις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2022 στο Marina Bay Sands της Σιγκαπούρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία διοργάνωση της ITB Asia, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, πραγματοποιήθηκαν 42.100 e-B2B συναντήσεις και ανταλλαγές απόψεων και πιο συγκεκριμένα έλαβαν μέρος πάνω από 900 buyers και περισσότεροι από 400 χορηγοί και εκθέτες από όλο τον κόσμο, ενώ στον διαδικτυακό τόπο φιλοξενήθηκαν πάνω από 3.200 ψηφιακές «βιτρίνες» προϊόντων και υπηρεσιών.

O EOT λαμβάνει επί σειρά ετών μέρος με τη διοργάνωση Εθνικού Περιπτέρου στις εκάστοτε εκθέσεις του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, στη Σιγκαπούρη και στη Σαγκάη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Eλληνογερμανικό Επιμελητήριo, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στην Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, στη Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 327 733 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr

 Photo © Messe Berlin GmbH

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!