Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

H BIOFACH SAUDI ARABIA θα ανοίξει τις πόρτες της για πρώτη φορά από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2022

H BIOFACH SAUDI ARABIA θα ανοίξει τις πόρτες της για πρώτη φορά από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2022

1 Σεπτεμβρίου 2022

Ο κλάδος των βιολογικών τροφίμων θα συναντηθεί για ακόμη μία φορά, στη BIOFACH SAUDI ARABIA!

H BIOFACH SAUDI ARABIA είναι το όγδοο μέλος της οικογένειας της BIOFACH και θα ανοίξει τις πόρτες της για πρώτη φορά από τις 7 έως 9 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο του Ριάντ. Η έκθεση εκτός από το να αναδείξει τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα, θα ασχοληθεί επιπλέον και με τα δύο πιο σημαντικά ζητήματα της τοπικής βιολογικής αγοράς: το ΝΕΡΟ και το ΛΙΠΑΣΜΑ, και αναμένεται να συγκεντρώσει:

3.600 τμ εκθεσιακού χώρου  |   150 εκθέτες   |   10.000 επισκέπτες

Ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων στη Μέση Ανατολή αναπτύσσεται γρήγορα. Ο χώρος στα ράφια για βιολογικά τρόφιμα και ποτά έχει αυξηθεί περισσότερο από 60% τα τελευταία 5 χρόνια σύμφωνα με το organic-market.info. Ως μια από τις μεγαλύτερες χώρες της ΜΕΝΑ (Μέση Ανατολή + Βόρεια Αφρική), η Σαουδική Αραβία επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη του βιολογικού τομέα – από την αγροτική παραγωγή μέχρι το ράφι – και το προσδιορίζει ως ένα σημαντικό κλειδί για το μέλλον. Η BIOFACH SAUDI ARABIA είναι ο διεθνής κόμβος βιολογικών προϊόντων για το σύνολο της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (MENA region) που συγκεντρώνει περισσότερες από 18 χώρες. Αρπάξτε την ευκαιρία για πολύτιμες εμπορικές συνδέσεις και λάβετε μέρος το 2022!

Το δίκτυο της BIOFACH world

bio2

Το δίκτυο της BIOFACH World συνδέει βιολογικές αγορές με τη διεθνή ζήτηση σε οκτώ (8) βασικές οικονομικές περιοχές του πλανήτη, ενώ προωθεί ταυτόχρονα την ανάπτυξη των περιφερειακών αγορών.

Επικοινωνία με Γραφεία Έκθεσης Νυρεμβέργης για Ελλάδα & Κύπρο. 210 6410405, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!