Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

glasstec 2022: Επιτυχής επανεκκίνηση

glasstec 2022: Επιτυχής επανεκκίνηση

29 Σεπτεμβρίου 2022

Η glasstec υπογράμμισε σαφώς τη σημασία της για την παγκόσμια βιομηχανία γυαλιού με την επανεκκίνησή της ως εμπορική έκθεση, πλέον δια ζώσης, μετά το διάλειμμα που προκάλεσε η πανδημία. Στο "Διεθνές Έτος Γυαλιού", οι 936 εκθέτες από 47 χώρες απέδειξαν εντυπωσιακά σε 30.000 επισκέπτες από 119 χώρες τη λειτουργική αριστεία του κλάδου.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα των παγκόσμιων τάσεων όπως το Κλίμα, η Αποδοτικότητα των πόρων, η Αστικοποίηση, η Αξία και η Ευημερία, αλλά και τρέχουσες προκλήσεις όπως το υψηλό ενεργειακό κόστος, οι εμπλοκές στην αλυσίδα εφοδιασμού και η έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού.

Η εμπορική έκθεση decarbXpo, η οποία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα επί τρεις ημέρες, με τα προγράμματά της που περιστρέφονται γύρω από την απαλλαγή των βιομηχανιών από τον άνθρακα, θεωρήθηκε επίσης σημαντική προσθήκη σε αυτό το πλαίσιο.

Πάνω από το 75% των εμπορικών επισκεπτών ταξίδεψαν στο Duesseldorf από το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι το μερίδιο των διεθνών επισκεπτών συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της glasstec παγκοσμίως για τον κλάδο στο "Διεθνές Έτος Γυαλιού". Το 75%, το εξίσου υψηλό ποσοστό των στελεχών που συμμετέχουν σε επενδυτικές αποφάσεις, υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα της έκθεσης. Οι επισκέπτες έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις σειρές που παρουσιάστηκαν στην glasstec. Πάνω από το 90% δήλωσαν ότι πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει για την επίσκεψή τους, όπως είναι η αναζήτηση νέων προμηθευτών, καινοτομιών και τάσεων.

Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρείες: DYNAMIKI LTD., INTERMETAL S.A., KONTOS BROS PC, NORTHERN GREEK THEOU IKE και PANIDIS S.A.

Η επόμενη glasstec θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του διετούς κύκλου της από τις 22 έως τις 25 Οκτωβρίου 2024 στο Duesseldorf.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR, T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!