Ελεύθερη η διοργάνωση των event από σήμερα στην Αγγλία

Ελεύθερη η διοργάνωση των event από σήμερα στην Αγγλία

19 Ιουλίου 2021

Οι περιορισμοί στην Αγγλία αίρονται πλήρως από σήμερα 19 Ιουλίου, με την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων, μεταξύ άλλων, να μην αποτελούν πλέον απαίτηση.

Οι περιορισμοί όσον αφορά στο μέγεθος του πλήθους και τις ποσοστώσεις των συμμετεχόντων σε εκθέσεις, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις έχουν επίσης καταργηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι τα events δεν θα έχουν πλέον περιορισμένη χωρητικότητα.

Ωστόσο, η κάλυψη των προσώπων με μασκες συνιστάται σε εσωτερικούς χώρους, ενώ είναι στην ευχέρεια των διοργανωτών και των χώρων η πιστοποίηση της κατάστασης Covid των συμμετεχόντων, όσον αφορά στον εμβολιασμό τους κ.λπ.

Γενικότερα, η κυβερνητική σύσταση (και όχι οδηγία ή ρύθμιση) θα αναφέρει ότι οι πολίτες «αναμένεται και συνιστάται» να συνεχίσουν να φορούν μάσκες σε πολυσύχναστα μέρη, ενώ οποιαδήποτε επιστροφή στα γραφεία μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα πρέπει να είναι «σταδιακή». 

Όσον αφορά στα events, από σήμερα:
- Δεν υπάρχουν όρια χωρητικότητας ατόμων
- Δεν απαιτούνται κοινωνικές αποστάσεις
- Οι μάσκες συστήνονται αλλά δεν είναι υποχρεωτικές
- Συστήνεται η πιστοποίηση κατάστασης Covid για τους συμμετέχοντες, η οποία καθορίζεται από την εκτίμηση κινδύνου μεταξύ διοργανωτή και χώρου

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email