Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Ακυρώθηκε η καλοκαιρινή έκθεση παιχνιδιού της Νυρεμβέργης Spielwarenmesse

Ακυρώθηκε η καλοκαιρινή έκθεση παιχνιδιού της Νυρεμβέργης Spielwarenmesse

6 Απριλίου 2021

Την ακύρωση της προγραμματισμένης για τις 20 έως 24 Ιουλίου 2021 Διεθνούς Έκθεσης Παιχνιδιού Spielwarenmesse Summer Edition, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός Spielwarenmesse eG, τον οποίο στην Ελλάδα και την Κύπρο αντιπροσωπεύσει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της μεγάλης αβεβαιότητας που εξακολουθεί να υπάρχει από την πανδημία της Covid-19 σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Πλέον, ο Οργανισμός ρίχνει την προσοχή του στη Spielwarenmesse 2022, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 2 έως 6 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με το Spielwarenmesse Digital.

Ο Ernst Kick, Διευθύνων Σύμβουλος της Spielwarenmesse eG, δήλωσε: «Αρχικά λάβαμε καλά σχόλια σχετικά με τη θερινή έκδοση τόσο από τους εκθέτες όσο και από τους εμπορικούς επισκέπτες. Τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο, η απογοητευτικά αργή μείωση των κρουσμάτων της πανδημίας προκαλεί αβεβαιότητα στον κλάδο. Πρώτη μας προτεραιότητα παραμένει η υγεία και η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων μας, ενώ η έλλειψη πολιτικής προοπτικής όσον αφορά τις εμπορικές εκθέσεις είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ικανότητα των διοργανωτών των εκθέσεων να κάνουν σταθερά σχέδια και στους διεθνείς κατασκευαστές και αγοραστές να προγραμματίσουν και να κάνουν κράτηση για το ταξίδι και τη διαμονή τους. Παρά τα μέτρα που έχουν ήδη εισαχθεί, θα ήταν αδύνατο να διοργανωθεί η θερινή έκδοση του Spielwarenmesse Summer Edition χωρίς να έχει σαφώς χαρτογραφηθεί η πολύ σημαντική συμμετοχή στην έκθεση», σημειώνει ο Ernst Kick.

Σε ό,τι αφορά τη Spielwarenmesse 2022, που όπως προαναφέρθηκε θα λάβει χώρα από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022, θα συνδυαστεί με το Spielwarenmesse Digital, ώστε να συνδεθεί η εμπειρία της ζωντανής έκθεσης στη Νυρεμβέργη με τον εικονικό κόσμο, ενισχύοντας τη συμμετοχή τόσο των προμηθευτών όσο και των αγοραστών.

Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί για πληροφορίες, αλλά και για να συμμετάσχει στην επόμενη έκθεση, να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στο τηλ. 210 6419019 καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.spielwarenmesse.de και την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Εικόνα: Spielwarenmesse eG / Lennart Preiss

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!