Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

17 ελληνικές και 2 κυπριακές εταιρείες στη Διεθνή Έκθεση για την ενεργειακή βιομηχανία, The smarter E Europe 2024

17 ελληνικές και 2 κυπριακές εταιρείες στη Διεθνή Έκθεση για την ενεργειακή βιομηχανία, The smarter E Europe 2024

4 Ιουλίου 2024

Με τη συμμετοχή συνολικά 19 εταιρειών από την Ελλάδα και την Κύπρο ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, The smarter E Europe 2024, η οποία έλαβε χώρα από 19 έως 21 Ιουνίου στο Μόναχο.

Συγκεκριμένα, οι ελληνικές εταιρείες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση είναι οι εξής: Alumil SA, Wineur, Elvan S.A., Fegen, Hellenic Organic and Printed Electronics Association (HOPE-A), ILVIEF SA, Nanotechnology Lab LTFN, MC CHARGERS, Nous Energy Conditioning, OET (Organic Electronic Technologies), Profilodomi, Protasis S.A., Samouil Magdalini and C.O. Limited Partnership-Sigma Energy, Sunlight Group Energy Storage Systems, Thrace Group, VasiSolar, Wootis SA, Raycap GmbH και από την Κύπρο οι: EDAMS Technology και Recom Technologies.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της The smarter E Europe 2024, διοργανώθηκε και Επιχειρηματική Αποστολή από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο το οποίο είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Solar Promotion GmbH στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η The smarter E Europe αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα στην Ευρώπη για τον κλάδο της ενέργειας αλλά και την «ομπρέλα» των επιτυχημένων εκθέσεων Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και EM-Power Europe, οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ενεργειακής βιομηχανίας, από τους τομείς των φωτοβολταϊκών και των συσσωρευτών ενέργειας έως τα ηλεκτρικά οχήματα και την ευφυή χρήση της ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Στην The smarter E Europe 2024, συμμετείχαν συνολικά 3.008 εκθέτες από 55 χώρες, οι οποίοι μέσα από 19 εκθεσιακούς χώρους και σε μια υπαίθρια έκταση 206.000 τετραγωνικών μέτρων παρουσίασαν τα πιο πρόσφατα προϊόντα, εφαρμογές και λύσεις για ανανεώσιμη ενέργεια 24/7 σε 110.000 επαγγελματίες του κλάδου από 176 χώρες.

Η επόμενη The smarter E Europe θα ανοίξει τις πύλες της στις 07-09.05.2025 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την The smarter E Europe, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 018, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.thesmartere.de/home.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!