Αναζήτηση

Άλλες εκδηλώσεις

Το QualityNet Foundation διοργανώνει την Ελληνική Εβδομάδα Δράσης

Το QualityNet Foundation διοργανώνει την Ελληνική Εβδομάδα Δράσης

22 Σεπτεμβρίου 2021

Με κεντρικό μήνυμα #ΓινεΗαλλαγή για τον άνθρωπο και τον πλανήτη αναπτύσσεται η Ελληνική Εβδομάδα Δράσης για τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, 27 Σεπτεμβρίου – 8 Οκτωβρίου, που υλοποιείται από το QualityNet Foundation σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών.

Μια παγκόσμια κινητοποίηση ξεκινά με αφετηρία την Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, διεκδικώντας μια υγιή, δίκαιη και πράσινη ανάκαμψη στην μετά covid εποχή!

Η Ελληνική Εβδομάδα Δράσης, in Action SDGs Week 2021, μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας του ΟΗΕ, καλεί Όλους -Θεσμικούς Φορείς, Επιχειρήσεις, Ακαδημαϊκή Κοινότητα, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών- μαζί με την Σχολική Κοινότητα και τους Ενεργούς Πολίτες να αρθρώσουμε μια ενιαία ισχυρή φωνή, μοιραζόμενοι ιδέες και μετασχηματιστικές λύσεις, συνεργαζόμενοι για να δείξουμε ότι υπάρχει ελπίδα στην μετά covid εποχή.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να οργανώσουν τις δικές τους δράσεις στο πλαίσιο της in Action SDGs Week 2021, μεταξύ 17 Σεπτεμβρίου - 8 Οκτωβρίου, και να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές των μηνυμάτων, γινόμενοι Πρεσβευτές των Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας.

Επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα του in Action SDGs Week 2021, μπορούν να βρουν τα μηνύματα και τα υλικά της καμπάνιας και να δημιουργήσουν τις δικές τους αναρτήσεις στα social media, να αναπτύξουν δράσεις συνεργασίας ή να συνηγορήσουν για τα θέματα που ενδιαφέρουν την τοπική κοινωνία τους και σχετίζονται με τους Παγκόσμιους Στόχους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.inactionsdgsweek.gr 

Βρείτε εδώ την πλήρη ατζέντα με όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!