Αναζήτηση

Άλλες εκδηλώσεις

To 18ο Athens Digital Arts Festival, FutuRetro επιστρέφει Online

To 18ο Athens Digital Arts Festival, FutuRetro επιστρέφει Online

13 Σεπτεμβρίου 2022

To Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδος παρουσιάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πλήρως ανανεωμένη online πλατφόρμα online.adaf.gr, διαθέσιμη με ελεύθερη πρόσβαση, χωρίς κανένα γεωγραφικό περιορισμό.

Στο ADAF Online σας περιμένει ένα πλήρες πρόγραμμα μόνιμων εκθέσεων και ζωντανών διαδικτυακών εκδηλώσεων (ομιλίες, εργαστήρια, performance κ.α.), που θα πραγματοποιηθούν σε live streaming και θα εξερευνούν τη θεματική “FutuRetro”, το μέλλον μέσα από τα μάτια του παρελθόντος, και το παρελθόν μέσα από τα μάτια του μέλλοντος.

Ανακαλύψτε περισσότερα από 300 νέα συναρπαστικά έργα ψηφιακής τέχνης στις κατηγορίες: video art, animation, performance, music, digital image, web art, special screenings workshops, talks και ADAF KIDS, για το πάντα ανήσυχο παιδικό κοινό σε ζωντανή, αλλά και on demand βάση.

ADAFVolumetric

Κάνοντας εγγραφή, ο κάθε χρήστης της πλατφόρμας αποκτά τη δυνατότητα να κλείσει θέση στις ομιλίες και τα εργαστήρια, ώστε να μπορεί να συμμετέχει ενεργά, αλλά και να ψηφίσει τα έργα που θέλει να ξεχωρίζει, ανά κατηγορία, για τα φετινά ADAF Awards.

Στο ημερολόγιο (calendar) μπορείτε να ανακαλύψετε τα ζωντανά δρώμενα με μια κατηγορία για κάθε μέρα της εβδομάδας, και να ενημερωθείτε έγκαιρα για το πλήρες πρόγραμμα των ομιλιών, των εργαστηρίων και των μουσικών (και μη) performance και προβολών.

Στο κουμπί LIVE NOW του menu, το κοινό μπορεί να απολαύσει όλες τις ζωντανές δράσεις σε streaming, τις μέρες και ώρες παρουσίασης τους . Παράλληλα, το σύνολο της μόνιμης έκθεσης  μπορεί  να το απολαύσει κάποιος κάτω από το κουμπί κατηγορίες.

Η φυσική έκδοση του 18ου Athens Digital Arts Festival έλαβε χώρα από τις 25 - 29 Μαΐου 2022, με περισσότερα από 600 έργα και πάνω από 17,000 επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια πρωτότυπη εμπειρία ψηφιακής τέχνης στην καρδιά του ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, στην Πλατεία Κοτζιά και στο κτιριακό συγκρότημα πρώην notoshome.

Το ADAF ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για το 2023, με νέα θεματική που θα ανακοινωθεί μαζί με το κάλεσμα συμμετοχής καλλιτεχνών της 19ης διοργάνωσης του, το προσεχές μέλλον.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!