Αναζήτηση

Άλλες εκδηλώσεις

Τα 11 Ξενοδοχεία που διακρίθηκαν στα 100% Hotel Design Awards 2021 και τα Highlights της βραδιάς

Τα 11 Ξενοδοχεία που διακρίθηκαν στα 100% Hotel Design Awards 2021 και τα Highlights της βραδιάς

13 Δεκεμβρίου 2021

Η Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards επέστρεψε δυναμικά με τη φυσική της παρουσία, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον Ξενοδοχειακό Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και σε όσους συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξή του.

Για ακόμη μία φορά, οι συμμετοχές των 100% Hotel Design Awards εντυπωσίασαν κοινό και Κριτική Επιτροπή. Όλοι μαζί συναντήθηκαν και πάλι  από κοντά κατά τη βραδιά της Τελετής Απονομής, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του 100% Hotel Show, μετατρέποντάς την στη μεγαλύτερη συνάντηση του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Design.

Ο θεσμός, στην 8η διοργάνωσή του, παρουσίασε εντυπωσιακά ξενοδοχεία τα οποία ξεχώρισαν για τον ιδιαίτερο Αρχιτεκτονικό τους Σχεδιασμό αλλά και για το μοναδικό τους Design. Για άλλη μία φορά είδαμε να παρουσιάζονται έργα από όλη την Ελλάδα (από το πιο πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας έως και τον ιδιαίτερο προορισμό της Ανάφης), καθώς και από την Κύπρο.

Την παρουσίαση των βραβείων ανέλαβε, ένα γνώριμο για τον θεσμό πρόσωπο, ο Ζένιος Ζένιου, ο οποίος, με τις γνώσεις και τις τοποθετήσεις του, έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στην παρουσίαση. Πολύ σημαντική για την επιτυχία της βραδιάς της Τελετής Απονομής, ήταν η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων του διαγωνισμού οι οποίοι μοιράστηκαν τη χαρά των νικητών, αφού και μόνο η επιλογή τους στις shortlisted συμμετοχές αποτελεί εκ των πραγμάτων μια σημαντική διάκριση, με δυναμική προβολή καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα βραβεία έχουν αποκτήσει, από τις πρώτες τους κιόλας διοργανώσεις, διεθνή χαρακτήρα, ο οποίος ενισχύθηκε και φέτος με την παρουσία ενός ακόμα διακεκριμένου Designer, του Gian Paolo Venier, ως μέλους τής Κριτικής Επιτροπής.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν, ασφαλώς, οι Νικητές, αφού κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από ένα πλήθος συμμετοχών με πραγματικά υψηλό επίπεδο, που δυσκόλεψε το έργο της Κριτικής Επιτροπής, με το αποτέλεσμα, ωστόσο, να λαμβάνει την κοινή αποδοχή όλων των παρευρισκομένων.

Η φετινή Τελετή Απονομής είχε ένα διαφορετικό format, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είδαμε το πλήθος των Απονεμητών που υπήρχε στις προηγούμενες διοργανώσεις. Πέραν του κεντρικού παρουσιαστή και του Διοργανωτή της Έκθεσης, Δημήτρη Αντωνάκου, ιδιαίτερης σημασίας ήταν και η συμμετοχή τής Υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, προλόγισε την Τελετή Απονομής.

Οι Special Partners των 100% Hotel Design Awards είχαν και φέτος την τιμητική τους, καθώς συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην ενίσχυση του θεσμού αλλά και στο αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε.

Δείτε εδώ τα επίσημα αποτελέσματα των 100% Hotel Design Awards. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!