Δείτε τις ομιλίες του 15ου Ετήσιου Capital Link International Shipping Forum

Δείτε τις ομιλίες του 15ου Ετήσιου Capital Link International Shipping Forum

9 Μαρτίου 2021

Το 15o Ετήσιο Capital Link International Shipping Forum πραγματοποιήθηκε την Τρίτη & την Τετάρτη,  2 & 3, Μαρτίου,  2021 ως ψηφιακό συνέδριο, σε συνεργασία με τη Citi, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) και το NASDAQ.

Σε διάρκεια δύο ημερών, συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 21 ενότητες συζητήσεων, 90 κορυφαίους παράγοντες της ναυτιλίας από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ανωτάτων στελεχών 46 ναυτιλιακών εταιρειών. Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε μία σειρά από συναντήσεις 1x1 μεταξύ ναυτιλιακών εταιρειών και επενδυτών οι οποίες διοργανώθηκαν από τη Citi και την Capital Link.

Το Ετήσιο International Shipping Forum είναι γνωστό για τη μεγάλη συμμετοχή του από επενδυτές, πλοιοκτήτες και χρηματοδότες. Αποτελεί σημείο συνάντησης για υψηλόβαθμα στελέχη της ναυτιλίας και για στελέχη από τις οικονομικές και επενδυτικές κοινότητες που έχουν ενεργή συμμετοχή στη ναυτιλία. Το Φόρουμ πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη και εξετάζει τα τρέχοντα μακροοικονομικά ζητήματα που συμβάλλουν στη διαμόρφωση και τις αλλαγές των διεθνών ναυτιλιακών αγορών. Φέτος λόγω των συνθηκών το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε ψηφιακή μορφή.

Το Συνέδριο παρέχει εκτενή ανάλυση των διαφόρων ναυτιλιακών αγορών παγκοσμίως, καθώς επίσης και των μελλοντικών προοπτικών. Αυτή η πολύ σημαντική προσέγγιση ενισχύεται από την ανακοίνωση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων των εταιρειών του προηγούμενου έτους. Επιπλέον, εξετάζει θέματα καταλυτικής σημασίας για τη ναυτιλία, όπως τη γεωπολιτική, τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, την τεχνολογία, τη διαχείριση της κρίσης των πληρωμάτων, την ανανέωση στόλου, την αντιμετώπιση του Covid-19, κυρώσεις και δασμούς, πρόσβαση σε πηγές άντλησης κεφαλαίων, και άλλα.

Το υλικό του Συνεδρίουείναι διαθέσιμο στους ακόλουθους συνδέσμους:

forums.capitallink.com/shipping/2021newyork/index.html

forumshippingny2021.capitallink.com/en/

www.youtube.com/c/CapitalLinkInc/videos

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email