Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

6ο Thessaloniki Dance Festival: 1.500 χορευτές από όλη την Ευρώπη

6ο Thessaloniki Dance Festival: 1.500 χορευτές από όλη την Ευρώπη

30 Μαρτίου 2022

Με τη συμμετοχή 1.500 χορευτών από όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και άλλες ευρωπαϊκές χώρες έρχεται φέτος, από 15 έως 17 Απριλίου, το 6ο Thessaloniki Dance Festival (TDF), το οποίο έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ χορού στη χώρα και ως ένα από τα μεγαλύτερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και τη σχολή χορού All Star Dance .

Οι αγώνες και τα σεμινάρια του TDF θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», καθώς και στο Περίπτερο 6 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Latin/Standard, Σύγχρονο/Jazz, Street Style/Breaking, Salsa/Bachata , Arg.Tango και Oriental, θα συναντηθούν σε πέντε χώρους ταυτόχρονα, με την ειδική άδεια της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε δύο μόνο ημέρες, διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή των 1.500 χορευτών-αθλητών. Κατά τη διάρκεια του φετινού TDF θα διεξαχθούν δυο μεγάλες milonges με καλεσμένους maestros του tango Argentino και ένα μεγάλο latin party στο περίπτερο 6. Το κλείσιμο του TDF θα γίνει με τον καθιερωμένο διαγωνισμό «BEST of the BEST TEAM», όπου συμμετέχουν όλοι οι χρυσοί νικητές των ομαδικών κατηγοριών adults, όλων των ειδών, με σκοπό την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας για το 2022 και τη διεκδίκηση του επάθλου των 1.000 ευρώ .

Ο αριθμός των θεατών αναμένεται να ξεπεράσει τις 2.000 . Οι 210 συνολικά κατηγορίες κρίνονται από 54 καταξιωμένους και εξειδικευμένους διεθνείς κριτές. Στο πλαίσιο του TDF θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από κορυφαίους διεθνείς προπονητές, χορογράφους και αθλητές του κάθε είδους.

Θα υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ εντός των υπαίθριων εγκαταστάσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Το κόστος εισόδου στο TDF έχει ως εξής: Εισιτήριο δύο ημερών γενικό 15 ευρώ, εισιτήριο παιδικό 5 ευρώ (3-12χρ.), εισιτήριο οικογενειακό 35 ευρώ (γονείς και 2 παιδιά μέχρι 12 χρόνων)
*με τα εισιτήρια του Σαββάτου δώρο το Free Pass της Κυριακής.

Για να δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων πατήστε εδώ

Για να δείτε το πρόγραμμα αγώνων πατήστε εδώ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
-MILONGA TANGO Παρασκευή 15/4 & Σάββατο 16/4 αιθ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
-LATIN PARTY Σάββατο 16/4 Περίπτερο 6

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!