Στις 1 και 2 Ιουλίου το 4ο συνέδριο Υποδομών - Μεταφορών

Στις 1 και 2 Ιουλίου το 4ο συνέδριο Υποδομών - Μεταφορών

10 Φεβρουαρίου 2021

Οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr ανακοίνωσαν ότι το 4ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών επιστρέφει και θα διεξαχθεί στις 1 και 2 Ιουλίου 2021.

Με σταθερή προσήλωση στη μετατροπή του συνεδρίου σε «Θεσμό» και δεδομένης της ευρείας αναγνώρισης και αποδοχής που τυγχάνει, το Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών μετονομάζεται σε Infrastructure & Transport Conference (ITC).

Επιθυμία των διοργανωτών είναι το συνέδριο να διεξαχθεί δια ζώσης, με φυσική παρουσία ομιλητών, εκθετών και συνέδρων, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα της περιόδου και τις οδηγίες που θα υπάρξουν από τις αρμόδιες Αρχές. Το πρόγραμμα σε κάθε περίπτωση θα διαμορφωθεί καθ` οδόν προς το συνέδριο. Ομιλητές του συνεδρίου θα είναι κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, στελέχη της αντιπολίτευσης και κορυφαία στελέχη από την αγορά.

Η καθολική αποδοχή και η μαζική προσέλευση των τριών πρώτων συνεδρίων, παρέχουν το έναυσμα για την περαιτέρω αναβάθμιση του συνεδρίου, καθιστώντας το, κατά γενική ομολογία, ως το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός για τον ευρύτερο Τεχνικό / Κατασκευαστικό και Μεταφορικό κλάδο.

Στις 1 και 2 Ιουλίου θα επιχειρηθεί η αποτύπωση των πιο πρόσφατων εξελίξεων, προοπτικών, αλλά και προκλήσεων στους δυο συσχετιζόμενους κλάδους, έπειτα από την εκδήλωση της πανδημίας του Covid – 19, η οποία έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Οι δυο ημέρες του συνεδρίου, ως είθισται, θα χωριστούν ως εξής:

- Η 1η ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στις Υποδομές / Κατασκευές και

- H 2η ημέρα στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές.

Tην 1η Ιουλίου 2021, το συνέδριο θα ξεκινήσει με την Στρογγυλή Τράπεζα των Κατασκευών. Θα υπάρξουν, μεταξύ άλλων, θεματικές ενότητες για τις Υποδομές στα μεγάλα έργα, την ενέργεια, τον τουρισμό, το real-estate και το περιβάλλον.

Αντίστοιχα, στις 2 Ιουλίου, θα υπάρξουν θεματικές συνεδρίες για τις αερομεταφορές, τον σιδηρόδρομο, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις οδικές μεταφορές, τα logistics και τις ταχυμεταφορές.

Δείτε περισσότερα στο https://ypodomes.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email