Αναζήτηση

Image

Γενικά Άρθρα

Στήριξη της ΔΕΘ στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Άγιος Παύλος

Στήριξη της ΔΕΘ στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Άγιος Παύλος

Στο πλευρό των νοσοκομείων «Παπαγεωργίου» και «Άγιος Παύλος» βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η ΔΕΘ-Helexpo, παραχωρώντας τέντες και σύγχρονα μηχανήματα απολύμανσης αέρα, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην αντιμετώπιση των δύσκολων στιγμών που περνά το υγειονομικό δυναμικό της Θεσσαλονίκης εν μέσω της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, κ. Αλέξης Τσαξιρλής και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας, κ. Θανάσης Δρογαλάς, παρέδωσαν, σε συνεργασία με την Exposystem, τον σχετικό εξοπλισμό (τέντες και μηχάνημα απολύμανσης αέρα) στον γενικό διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», κ. Κώστα Εμμανουηλίδη.

Αντίστοιχο εξοπλισμό παρέδωσε η ΔΕΘ-Helexpo –ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης και οι Αλέξης Τσαξιρλής και Θανάσης Δρογαλάς- σε συνεργασία με την εταιρεία Interform, στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος», κ. Οδυσσέα Κάτσακα.

Επόμενος σταθμός είναι το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου θα βρεθούν οι άνθρωποι του εθνικού εκθεσιακού φορέα και της Exposystem, προκειμένου να συμβάλουν στην κάλυψη έκτακτων αναγκών σε υποδομές που έχουν προκύψει εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Η ΔΕΘ-Helexpo δείχνει την έμπρακτη στήριξή της στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη «μάχη» κατά της πανδημίας, ανταποκρινόμενη στον ρόλο της ως ενός αναπόσπαστου κυττάρου της τοπικής κοινωνίας, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: www.voria.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!