Αναζήτηση

Image

Γενικά Άρθρα

Νέο μοντέλο αναβαθμισμένων υπηρεσιών από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Νέο μοντέλο αναβαθμισμένων υπηρεσιών από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

3 Ιανουαρίου 2024

Ένα νέο μοντέλο αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τα μέλη του καθιερώνει από το 2024 το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, προσαρμοζόμενο στις ταχύτατες εξελίξεις της αγοράς και ανταποκρινόμενο στις νέες διεθνοποιημένες ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας.

Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές κατηγορίες υπηρεσιών, που καλύπτουν όλη τη γκάμα των παροχών που θα μπορούσαν να απολαύσουν οι εταιρείες - μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, καθώς και επιχειρήσεις που θα θελήσουν να εγγραφούν στον Φορέα ως νέα μέλη.

Στο πλαίσιο αυτό προωθεί στοχευμένες υπηρεσίες, που συνδυάζουν πλούσια ποικιλία επιλογών, από βασικές παροχές μέχρι και την ολιστική υποστήριξη των μελών, όπως και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, σχολιάζοντας τη νέα πολιτική παρεχόμενων υπηρεσιών του Επιμελητηρίου, τόνισε ότι «ο Φορέας αφουγκραζόμενος τις διαφοροποιημένες ανάγκες του επιχειρείν προσαρμόζεται ανάλογα, με περισσότερες, πιο εξειδικευμένες, όπως και εναλλακτικού ύφους υπηρεσίες, ώστε να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην αγορά, να ενδυναμώσει τη γενικότερη προσπάθεια τόνωσης της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα και να συσφίξει περαιτέρω τις ελληνογερμανικές οικονομικές σχέσεις. Μέσα από έναν νέο συνδυασμό tailor made υπηρεσιών, το Επιμελητήριο προσεγγίζει πιο στοχευμένα στις στρατηγικές επιδιώξεις των μελών του για την εγχώρια, τη γερμανική και την παγκόσμια αγορά» πρόσθεσε ο Δρ. Αθανάσιος Κελέμης. 

Τα κύρια χαρακτηριστικά στοιχεία των πέντε διαφορετικών κατηγοριών υπηρεσιών, που αντιστοιχούν σε ισάριθμες επιλογές ετήσιων συνδρομών, έχουν ως εξής:

Η κατηγορία Premium απευθύνεται στις εταιρείες που επιθυμούν το σύνολο των παροχών του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση σε ενέργειες, οι οποίες προωθούν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Όσες εταιρείες ενταχθούν στην κατηγορία Premium, επιλέγουν το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ως στρατηγικό τους συνεργάτη, με κύρια οφέλη την τόνωση της εξωστρέφειας, την εξασφάλιση αναβαθμισμένης προβολής και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Η κατηγορία Performance απευθύνεται σε εταιρείες που επιδιώκουν να ενισχύσουν τη θέση τους στο ελληνογερμανικό δίκτυο, με απώτερο σκοπό την ταχύτερη επέκταση των δραστηριοτήτων τους. Το συγκεκριμένο μείγμα υπηρεσιών αφορά επιχειρήσεις, οι οποίες θα επιμείνουν στη συχνή και στοχευμένη χρήση των παροχών του φορέα, με κύρια οφέλη τη στήριξη της εταιρικής επικοινωνίας, την αναβάθμιση των σχέσεων με τα λοιπά μέλη του Επιμελητηρίου και την εξασφάλιση προνομιακής συμμετοχής σε εκδηλώσεις.

Η κατηγορία Basic απευθύνεται σε όσες εταιρείες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις βασικές παροχές του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου, αποτελώντας, ταυτόχρονα, αναπόσπαστο και κυρίως ενεργό μέρος του ελληνογερμανικού δικτύου, με την προοπτική ανάπτυξης σχέσεων ή συνεργειών με τα μέλη του, και κύρια οφέλη την πρόσβαση στο δίκτυο Μελών του Επιμελητηρίου, την εξασφάλιση συμμετοχής σε Επιτροπές, την προβολή των εταιρικών τους στοιχειών και τη συμμετοχή σε επιλεγμένες δράσεις.

Η κατηγορία Startups απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες επιθυμούν από το πρώτο στάδιο ανάπτυξής τους να ενταχθούν στη δυναμική και συνάμα πολυπληθή ομάδα εταιρειών του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Μέσω της δικτύωσής τους έχουν την ευκαιρία να επιταχύνουν τον ρυθμό ανάπτυξης του επιπέδου ωριμότητάς τους, αλλά και να δημιουργήσουν εναλλακτικές μεγαλύτερης διείσδυσής τους στην ελληνική και τη γερμανική αγορά, με κύρια οφέλη την εξασφάλιση της εταιρικής προβολής τους και της συμμετοχής τους σε Επιτροπές, την αξιοποίηση του δικτύου εταιρειών του Επιμελητηρίου και τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου με σκοπό την ανεύρεση πόρων και δικτύωσης.

Η κατηγορία Partner απευθύνεται σε φορείς της αγοράς, διμερείς και κλαδικούς, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν συνέργειες, όπως και κοινές δράσεις με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, έχοντας ως στόχο την ενδυνάμωση της θέσης τους στην ελληνική και τη γερμανική αγορά. Στα μέλη της κατηγορίας Partner (Επιμελητήρια, Κλαδικά Σωματεία και Οργανισμοί) δίδεται η δυνατότητα να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για την οντότητά τους, μέσω ενός εκ των ισχυρότερων διμερών Επιμελητηρίων της χώρας, εξασφαλίζοντας τη δικτύωσή τους στην ελληνογερμανική επιχειρηματική κοινότητα, τη διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων – δράσεων, την εξασφάλιση ευρύτερης προβολής στην Ελλάδα και τη Γερμανία και τη δωρεάν συμμετοχή σε επιλεγμένες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!