Αναζήτηση

Image

Γενικά Άρθρα

Κορυφαίος Influencer στην κατηγορία TOP HOTELIERS, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης

Κορυφαίος Influencer στην κατηγορία TOP HOTELIERS, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης

7 Φεβρουαρίου 2022

Την πρώτη θέση στη δεκάδα με τα πιο επιδραστικά άτομα στην κατηγορία TOP HOTELIERS (Hotels and Venues) της Νέας Ευρώπης για το 2021 κατέκτησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, στο πλαίσιο ψηφοφορίας που διενήργησε το Kongres Magazine για τους influencers της βιομηχανίας συναντήσεων, εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Μάλιστα, η επίδοση του κ. Κυριάκου Ποζρικίδη ήταν 4,81 με άριστα το 5 και ξεχώρισε μεταξύ σημαντικών επαγγελματιών του κλάδου τόσο των ξενοδοχείων όσο και των εκθέσεων και των συνεδρίων. Τη  συνολική λίστα των influencers είδαν 6.832 άτομα, ενώ ψήφισαν για την τελική κατάταξη 1.711.

Η επιλογή των πιο επιδραστικών ατόμων της Νέας Ευρώπης από το Kongres Magazine έχει κερδίσει μεγάλη αναγνώριση στη διεθνή βιομηχανία συναντήσεων, εκδηλώσεων και συνεδρίων, με τη σχετική λίστα να περιλαμβάνει ανθρώπους που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στον κλάδο.

Για τον κάθε επιλεγμένο υποψήφιο έγινε μια αξιολόγηση που περιλάμβανε τέσσερις κατηγορίες: αξιοπιστία, δημιουργικότητα, αποτελέσματα και παρακαταθήκη. Ο τελικός βαθμός υπολογιζόταν ως ο μέσος όρος από τις κατηγορίες αυτές, όπου μπορούσε κανείς να βάλει έναν βαθμό από 1 έως 5.

Για πρώτη φορά τα βραβεία των πιο επιδραστικών ατόμων της εν λόγω βιομηχανίας στη Νέα Ευρώπη θα δοθούν στους βραβευθέντες δια ζώσης σε μια τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2022 στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης Conventa στη Λιουμπλιάνα. Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την τελετή διαδικτυακά.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!